Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane: „A fost o necesitate, nu un moft”

Publicat pe

Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane. Fiica lui Florin Salam a decis să facă o schimbare majoră din punct de vedere fizic. Aceasta și-a pus silicoane, la trei ani de când a născut. După intervenția estetică, Betty a vorbit despre starea sa de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Betty Salam este una dintre cele mai admirate artiste din România. Aceasta, la trei ani după ce a născut, a ales să facă o schimbare radicală cu privire la corpul său. Aceasta și-a pus silicoane, iar operația a fost una destul de complexă. Fiica lui Florin Salam a optat pentru o mastopexie sau ridicarea sânilor.

Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane: „A fost o necesitate, nu un moft'Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane: „A fost o necesitate, nu un moft'

Aceasta a vorbit recent despre simptomele pe care le are după ce a apelat la această intervenție estetică. Iată ce a declarat!

Citește și: Ce rol rușinos a primit Betty, fiica lui Florin Salam, într-un film:'Tata a fost cel care a refuzat'

Citește și: Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam:'Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă'

Citește și: Au trecut 9 ani de când a murit Mica de la Abracadabra.Mesajul emoționant al Magicianului Marian Râlea

Citește și: O refugiată din Ucraina ar fi fost agresată sexual de un preot, la o mănăstire din Maramureș

Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane

Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane. Betty a recunoscut că are dureri foarte mari după operația de mărire a sânilor. Aceasta a explicat că nu poate să doarmă în modul în care s-a obișnuit, iar din acest motiv consideră întreaga experieță o adevărată tortură. Cu toate acestea, ea urmează sfatul medicilor și susține că va face tot ce trebuie pentru ca intervenția să aibă cele mai bune rezultate.

„Mă doare tot corpul, deoarece eu sunt obișnuită să dorm pe burtă sau într-o parte, iar acum nu am voie să folosesc aceste poziții, este o tortură. Prefer să respect toate sfaturile medicului, decât să fac ceva de capul meu, ca apoi să pățesc ceva. Nu este o intervenție ușor de suportat. Baba suferă la frumusețe', a mai spus Betty Vișănescu pe contul de Instagram.

„A fost o necesitate, nu un moft'

La trei ani de când a născut, fiica manelistului a suferit mai multe schimbări ale corpului. Aceasta și-a dorit operația de mărire de sâni, susținând că totul a fost o necesitate și nu un moft.

„Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit, în sfârșit, această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine.

Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită’, a spus Betty pe Instagram.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter