Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei: „El e părintele Bogdan”

Publicat pe

Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei. Olimpia Melinte este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie extrem de iubitoare. Actrița din Vlad a postat o fotografie rară alături pe fratele ei, Bogdan.

CITEȘCITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei. Olimpia Melinte este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Aceasta se bucură de un succes incredibil atunci când vine vorba despre aparițiile în spațiul public. Mai mult decât atât, întotdeauna vedeta a primit sprijin din partea familiei și a oamenilor dragi din viața sa. Unul dintre aceștia este chiar fratele ei, Bogdan, alături de care a postat o fotografie pe rețelele de socializare.

Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei: „El e părintele Bogdan'Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei: „El e părintele Bogdan'

Aceasta a mărturisit că prin fratele său, menține imaginea tatălui său vie. Iată mesajul pe care l-a postat alături de fotografie.

Citește și: Olimpia Melinte, din serialul VLAD, și-a botezat fiica.Primele imagini de la creștinarea micuței

Citește și: Olimpia Melinte, traumatizată la prima naștere:'Mari dureri. Eram pe jumătate fără suflare'

Citește și: Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani:„Tati, hai în casă să bem…’. Cum a reacționat

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii:„Vreau să o văd mireasă’

Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei

Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei. Olimpia Melinte a postat această fotografie alături de fratele său, Bogdan. Bărbatul este preot, iar acest lucru nu face decât să o bucure pe frumoasa actriță. Ea a scris și un mesaj în care a avut doar cuvinte de laudă la adresa omului alături de care a crescut.

El e părintele Bogdan, fratele meu mai mare. Nu o să spun că sunt mândră de el și îl apreciez pentru tot ceea ce face, nu-i plac laudele, dar pot spune că de la an la an seamănă mai mult cu tata și că de câte ori îl aud predicând am senzația că dispariția tatei e doar o amintire îndepărtată.', a scris ea pe Facebook, alături de fotografia cu fratele ei mai mare.

Și-a pierdut tatăl la începutul filmărilor pentru serialul VLAD

Olimpia Melinte a trecut prin clipe extrem de grele în momentul în care tatăl său s-a stins din viață. Aceasta se afla chiar la începutul proiectului VLAD, iar rimul sezon a fost extrem de greu pentru actriță. Cu toate acestea, ea a avut parte de sprijinul echipei, dar și al prietenilor, pentru a face față momentului dificil.

Pentru mine marcant a fost primul sezon, când l-am pierdut pe tata, chiar la început de proiect și toată lumea interioară mi-a fost dată peste cap.  

După acest moment mi-am regăsit cu greu echilibrul și tare de ajutor mi-a fost echipa, oamenii care m-au susținut pas cu pas pentru a nu mă prăbuși complet.', a declarat ea pentru Unica.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter