Olimpia Melinte, traumatizată la prima naștere: "Mari dureri. Eram pe jumătate fără suflare"

Publicat pe

În urmă cu o lună, Olimpia Melinte a devenit mamă pentru a doua oară, la șase ani de la nașterea primului copil. Actrița din serialul „Vlad” a povestit pe blogul ei prin ce traumă a trecut la nașterea primului ei copil și de ce i-a luat atât de mult timp pentru a decide să aducă pe lume încă un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 22 aprilie, Olimpia Melinte a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe Ingrid, și a primit nota 10 la naștere. Acum, actrița a explicat pe blogul personal de ce au trebuit să treacă șase ani ca să devină din nou mamă. Actrița și soțul ei, Luca Constantin, mai un fiu, pe Sasha, în vârstă de șase ani.

Olimpia Melinte, traumatizată la prima naștere: "Mari dureri. Eram pe jumătate fără suflare"Olimpia Melinte, traumatizată la prima naștere: "Mari dureri. Eram pe jumătate fără suflare"

Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp.

Poate că de asta am și așteptat șase ani până la al doilea. Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături', a dezvăluit Olimpia, pe blogul ei.

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu

Citește și: Ce dietă ține Valetina Pelinel la 40 de ani

Citește și: Îl mai ții minte pe Dan Helgiuc? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Olimpia Melinte: „Anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu”

Dacă la prima naștere, actrița a suferit o serie de complicații și a avut dureri foarte mari, la cel de-al doilea copil, fetița Ingrid, a fost floare la ureche.

„A venit și momentul epiduralei. Practic de asta îmi era cel mai frică! La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu, cu multă durere și în același timp frustrare. Acum urma să se întâmple la fel? Doamna doctor Ani Rahimian a venit pregătită cu toate cele necesare.

Aveam deja contracții așa că toată procedura a durat un pic mai mult decât mă așteptam, dar totul a mers așa cum ne-am propus. La un moment dat, din senin parcă, am auzit vocea fetiței mele.

A venit pe lume rapid și în cel mai firesc mod, apoi a fost preluată de neonatolog, verificată, a primit nota 10 și a ajuns direct în brațele mele. Cum mi-a auzit vocea, s-a liniștit. Am stat așa și ne-am privit minute în șir. Era calmă și blândă, s-a lipit de mine ca și cum și-ar fi găsit din nou locul', a mai povestit actrița din serialul Vlad.

„Acest bebeluș mi-a adus speranța că, totuși, va fi bine”

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, în toamna anului trecut, Olimpia Melinte ne povestea cât este de fericită că va deveni din nou mamă.

A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. 

Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă”, a povestit Olimpia. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter