Rețeta de miercuri - propunerea Soniei Argint Ionescu

Publicat pe

Începând de astăzi, în fiecare zi de miercuri vom reveni cu câte o rețetă propusă de vedetele noastre. Deschidem rubrica cu Sonia Argint Ionescu, pentru care sportul și mâncarea sănătoasă reprezintă un stil de viață echilibrat. Prezentatoarea tv ne-a propus o rețetă gustoasă și rapidă, perfectă în orice moment al zilei: „Humus cu avocado”.  

Sonia Argint: O rețetă cu care am făcut furori în perioada Sărbătorilor a fost „Humus cu avocado”. Este extrem de sățioasă, gustoasă, rapidă și foarte sănătoasă. Îndeplinește toate criteriile necesare pentru mine.

Ai nevoie de:

– un borcan de năut fiert organic

– un avocado copt

– ulei de măsline

– 2 linguri de tahini

– sare & piper boabe

– zeamă de lămâie

– opțional: usturoi

Toate ingredientele se pun în robotul de bucătărie și se dă drumul pe viteză maximă până totul devine o pastă. Dacă este prea densă, eu mai adaug un pic de apă. Se gustă pe parcurs și dacă este nevoie se mai asezonează cu diverse ierburi, după gust. Pentru o textură foarte plăcută, se ornează cu muguri de pin cruzi sau rumeniți. Este atat de simplu!

Rețetele Soniei le puteți găsi și pe blogul personal al acesteia.

 

Adina Vîlcea

Foto: arhivă Sonia Argint

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter