Celebritățile și trăsăturile lor definitorii

Publicat pe

Frumusețea poate fi relativă și are particularități inconfundabile.

Unele staruri internaționale și-au transformat micile imperfecțiuni în calități de invidiat, iar altele pur și simplu par a fi fost destinate faimei, tocmai datorită unor însușiri fizice distincte.

Barbara Straisand

Multitalentata artistă este celebră pentru nasul ei proeminent, care i-a atras multe ironii din partea răutăcioșilor înainte de a cunoaște faima internațională. Cu toate acestea, a refuzat să recurgă la chirurgia estetică și și-a transformat aceasta trăsătură într-o carte de vizită, care nu face decît să-i amplifice șarmul și sa-i sublinieze personalitatea puternică. Se spune că tocmai un nas care iese din tipare e reprezentativ pentru un caracter tare, ceea ce Barbara a demonstrat întotdeauna că este.

Vanessa Paradis

Cântăreața și actrița franțuzoaică s-a remarcat mereu printr-un sex-appeal debordant, ce amintea de personajul Lolita, cu care a fost comparată adesea. Pe lângă silueta mignonă și vocea susurătoare, strungăreața Vanessei a atras mereu atenția asupra posesoarei ei, devenind un trademark de sine stătător.

Cindy Crawford

Celebra aluniță din „colțul' buzelor era motiv de complexe de inferioritate pentru frumosul top model pe vremea anilor de liceu. Mulți răuvoitori îi spuneau că niciun băiat nu va dori s-o sărute din cauza ei, însă la puțin timp, Cindy avea să dea lovitura în modeling, tocmai datorită acestei trăsături, considerată extrem de sexy, încă de acum câteva secole, când aristocrații care nu dețineau o astfel de aluniță își desenau una cu dermatograf.

Marlon Brando

Rămas în istorie drept unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood, Marlon Brando este celebru și pentru profilul său bun de pus pe monedă. Nasul lui acvilin i-a accentuat masculinitatea și a adăugat o mai mare expresivitate rolurilor jucate. Puțini știu însă că Brando și-a spart nasul în adolescență, rămânând cu forma care l-a consacrat.

David Bowie, Jane Seymour și Mila Kunis sunt cunoscuți pentru ochii lor de culori diferite. Particularitatea în cauză se numește heterocromie și intră în categoria patologiilor, conform studiilor de specialitate, însă nu pare să-i deranjeze pe posesorii celebri ai acestei trăsături. Heterocromia este considerată un element care înfrumusețează și aduce un plus de unicitate. Ea poate fi ereditară sau dobândită.

David Bowie a povestit că la vârsta de 14 ani s-a luat la harță cu un coleg din cauza unei fete și, după o lovitură primită în plină figură, s-a ales cu o modificare a culorii unuia dintre ochi.

Frumoasa Mila a suferit de cataractă în copilărie, ceea ce a făcut ca unul dintre ochi să-și modifice nuanța irisului. O intervenție chirurgicală a rezolvat problema, iar diferența este acum abia sesizabilă.

Will Smith s-a remarcat prin rolurile lui de comedie, dar ceea ce iese în evidență la o primă vedere sunt urechile lui. De multe ori, actorul s-a autoironizat, adăugând chiar replici cu trimitere la ele în rolurile jucate, iar acest lucru îl face, nu doar mai amuzant, dar și mai șarmant.

Celebra gropiță din bărbie a lui Kirk Douglas pare a fi o moștenire genetică perpetuată din generație în generație. Și fiul său, Michael, și băieții acestuia, Cameron și Dylan, au preluat-o, deși nu e atât de evidentă ca cea a patriarhului familiei Douglas.

Martin Scorsese și cele mai influente sprâncenele din lume. Scorsese este unul dintre cei mai lăudați și apreciați regizori ai timpului nostru, dar nu despre aceasta vom vorbi acum, ci despre sprincenele lui „supraomenești', care-i dau un aer impunător și autoritar, lucru binevenit atunci cât ai un întreg platou de filmare de organizat.

Nu e ușor ca o persoană să fie adulată tocmai pentru imperfecțiunile sale fizice, mai ales la Hollywood, dar nasul strâmb al lui Owen Wilson pare a fi una dintre calitățile cele mai înduioșătoare ale lui. Ceea ce a fost pur și simplu un nas rupt de două ori în adolescență a devenit marca sa, adăugând un plus de carismă și ajutându-l în rolurile lui comice.

Dacă Jay Leno ar fi avut puteri de supererou, mai mult ca sigur că ele ar provenit de la bărbia lui uimitoare. Această caracteristică facială care-i dimină figura a făcut din el o țintă predilectă pentru parodie și glume venite tot din partea camarazilor comedieni, dar în special din partea posesorului, care obișnuiește să se autoironizeze des.

 

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Celebritățile și trăsăturile lor definitoriiCelebritățile și trăsăturile lor definitorii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter