Elena Băsescu - Cum se descurcă o mamă single în nămeți

Publicat pe

Se descurcă de minune, dacă ne uităm la fotografiile postate de EBA pe rețelele sociale, unde iarna pare doar o nesfârșită distracție în zăpadă pentru ea și cei doi copii, Sofia Anais și Traian Jr.

 

 

Elena Băsescu a profitat de peisajul de zilele aceastea, desprins parcă din Narnia,  și a ieșit cu copiii echipați corespunzător la săniuș. Ce-i drept, nu s-a aventurat prea departe pe o vreme ca asta, preferând să se joace cu Sofia Anais și Traian Junior în incinta ansamblului rezidențial în care cei trei locuiesc.

 

 

Unul dintre hashtagurile folosite de fiica fostului președinte pentru fotografiile alături de copii a fost #singlemom. Fostul europarlamentar a divorțat de Bogdan Ionescu anul trecut, după patru ani de căsnicie, acceptând ulterior să vorbească despre experiența prin care a trecut în revista Viva! (noiembrie 2016). Elena Băsescu ne mărturisea atunci: „Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore.'

Oana Popoiag

Foto Viva!, Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter