Rita Mureșan, despre cele mai dificile momente din viața sa: "Am plâns pe toate canapelele din televiziuni"

Publicat pe

Rita Mureșan a trecut prin momente dificile de-a lungul anilor. Fostul manechin a vorbit despre perioada în care a suferit cel mai mult. Cu toate astea, vedeta a trecut peste acele clipe de coșmar, iar acum și-a găsit liniștea. În vârstă de 49 de ani, Rita Mureșan recunoaște că nu i-a fost deloc ușor când fiicele sale au plecat la studii în străinătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Designerul vestimentar a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. Rita Mureșan este recunoscătoare pentru tot ce a obținut până acum. Creatoarea de modă se declară mulțumiță și împlinită, deși plecarea fiicelor sale au întristat-o foarte tare. Chiar și așa, Rita este bucuroasă pentru că fiicele sale au parte de o viață decentă și frumoasă.

Rita Mureșan, despre cele mai dificile momente din viața sa: "Am plâns pe toate canapelele din televiziuni"Rita Mureșan, despre cele mai dificile momente din viața sa: "Am plâns pe toate canapelele din televiziuni"

Rita Mureșan a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Anii au trecut, iar vedeta s-a axat pe viața de familie, având două fiice minunate. Creatoarea de modă a povestit recent despre cele mai grele momente cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

Citește și: Cu ce se ocupă și unde locuiește Rita Mureșan, acum:„Am primit o diplomă de…'

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, la 48 de ani, și cum și-a petrecut ziua de naștere.A trăit o dramă de ziua ei, în trecut

Citește și: Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife:'Starea ei e gravă'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?:„Nu stau să întreb ce a făcut înainte'

Rita Mureșan, despre cele mai dificile momente din viața sa

Rita Mureșan a vorbit despre cele mai cumplite momente din viața sa. Creatoarea de modă în vârstă de 49 de ani a declarat că nu i-a fost deloc ușor atunci când fiicele sale au plecat la studii in străinătate. Vedeta a suferit foarte mult când fiica sa cea mare a plecat să studieze la New York. Rita a mărturisit că nu a împiedicat-o să-și urmeze visele, cu toate că a suferit foarte mult. De asemenea, vedeta a suferit la fel de mult când fiica sa cea mică a decis să plece. Creatoarea de modă călătorește foarte mult pentru a le vedea pe cele două fete. Un alt moment greu a fost atunci când RIta Mureșan și-a pierdut mama, persoana de la care primește mult semne.

„Când îți liniștești sufletul parcă se aliniază altfel energiile și ai o altă abordare, inclusiv asupra vieții, asupra mâncării, asupra oricărui alt lucru. Da, acum am sufletul liniștit. Eu întotdeauna am recunoscut, mi-a fost foarte greu când au plecat copiii de acasă, foarte greu. Cel puțin când a plecat Rebeca, cred că am plâns pe toate canapelele din televiziuni… acela a fost un moment foarte greu, dar apoi a plecat și Gloria.

Operațiile copiiilor, plecarea mamei mele și plecarea fetelor de acasă au fost momentele de răscruce. Sunt cele unde au simțit eu greul, unde m-am consumat emoțional foarte mult', a spus Rita Mureșan într-o emisiune de la Antena Stars.

Rita Mureșan primește semne de la mama sa, care a încetat din viață

Fostul manechin a povestit că primește multe semne de la mama sa, care a decedat în urmă cu câțiva ani. Rita Mureșan susține că a visat-o de multe ori pe cea care i-a dat viață, dar niciodată nu-i apare chipul ei în vise. Creatoarea de modă este de părere că a ajuns la nivelul în care să-și interpreteze visele.

„Eu nu o visez pe mama, cred că am visat-o o singură dată în 8 ani, dar o visez când îmi spune câte ceva. Odată nu era în cameră cu mine, parcă o auzeam de la bucătărie, nu o vedeam față-n față. Nu mai e nevoie să interpretez visele, cred că am ajuns la nivelul spiritual, cu toate inițierile și toate școlile pe care le-am făcut și toate călătoriile inițiatice, cred că am ajuns la nivelul în care să-mi interpretez visele. „, a mai spus Rita Muresan.

Rita Mureșan face terapie cu îngeri

Creatoarea de modă a explicat că face terapie cu îngeri. Rita Mureșan a mărturisit cum funcționează această terapie pentru vindecarea spirituală. Vedeta a subliniat că terapia cu îngeri nu este făcută de cineva, ci reprezintă o informație pe care o poți folosi pentru tine și pentru familia ta, prin rugăciune și post. „Eu sunt maestru în mai multe tipuri de inițieri și de exemplu, acum pe 4 iunie am gradul 1 în terapia cu îngeri și pe 5 gradul 2 tot în această terapie. Și eu predau la rândul meu altora, dar elevul ajunge în fața profesorului când este pregătit', a mai spus creatoarea de moda.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter