Robert de Niro a aflat abia după 10 ani că fetița de care avea grijă nu era a lui! I-a dat și numele lui și foarte mulți bani

Publicat pe

Robert de Niro a fost nu doar un actor imens, ci și un mare cuceritor la viața lui… Iată însă că a avut parte și de o surpriză foarte neplăcută – fiica pe care credea că a avut-o în urma uneia dintre nenumăratele relații amoroase s-a dovedit a nu fi, de fapt, copilul său biologic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Robert De Niro spunea cândva: „Nu e nimic mai ironic sau contradictoriu decât viața însăși”, iar de acest lucru s-a convins din plin după ce, timp de 10 ani, a avut grijă de o fetiță care s-a dovedit a nu fi a lui. Actorul nu doar că i-a dat numele său, ci i-a plătit mamei sale și sume impresionante de bani pentru creșterea micuței…

Robert De Niro a agățat-o pe Helena Springs în trafic

Robert de Niro și Helena Springs s-au cunoscut pe când ea avea doar 22 de ani. El era atunci deja un actor consacrat, însă asta nu l-a împiedicat să o urmărească pe tânără, în decapotabila sa, pe străzile din Los Angeles. Pe vremea aceea, Helena era back vocal pentru artiști ca Bob Dylan, Bette Midler și Elton John.

„Mergeam repede, mergea și el repede. Continua să mă urmărească. Nici măcar nu îl cunoșteam. În cele din urmă și-a împreunat mâinile a rugăciune și mi-a spus: ‘Trage pe dreapta!’. Atunci am oprit și mi-a zis: „Putem lua masa împreună?'”, povestea Helena Springs despre prima lor întâlnire.

Robert de Niro a aflat abia după 10 ani că fetița de care avea grijă nu era a lui! I-a dat și numele lui și foarte mulți baniRobert de Niro a aflat abia după 10 ani că fetița de care avea grijă nu era a lui! I-a dat și numele lui și foarte mulți bani

I-a cerut să facă avort!

Când a realizat cine este bărbatul care îi făcea avansuri, Helena a acceptat să ia masa împreună, iar în cele din urmă a petrecut și noaptea cu De Niro. Ulterior, au căzut de acord să aibă o relație non-exclusivă, relație de-a lungul căreia Helena a rămas însărcinată de două ori.

Prima oară a decis să facă avort fără să-i spună actorului, dar a doua oară și-a dorit să păstreze copilul și i-a spus lui Robert de Niro. Șocat, acesta nu a reacționat deloc bine, încercând să o convingă pe Helena să avorteze.

Pe 1 iulie 1982, Springs a născut o fetiță, pe care a botezat-o Nina, iar actorul le-a oferit atunci 50.000 de dolari. Ulterior a refuzat să le ajute, însă a continuat să fie prezent, din când în când, în viața fetiței.

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta: „Nici nu știe ea cât de mult semănăm”/ EXCLUSIV

Citește și: Trei ani fără Stela Popescu! Cum arată acum mormântul regretatei actrițe: „Fiica ei nu prea vine pe aici”

Citește și: Nicolae Botgros a fost externat după o lună! A fost în stare gravă din cauza infecției cu COVID- 19: 'Va fi monitorizat în continuare la domiciliu'

Citește și: Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Oana Zăvoranu îi ia apărarea fostului soț: 'Cred că s-a săturat familia și probabil nu-l mai vor'

Un test de paternitate surprinzător

La 10 ani de la nașterea fiicei sale însă, Helena i-a cerut în instanță pensie alimentară lui Robert de Niro. În 1992, acesta a primit scrisoare în acest sens de la un avocat, iar la momentul acela nu-și mai văuse fiica de 3 ani. Chiar dacă Helen era căsătorită cu un alt bărbat la acea vreme, artista nu a vrut să-l scape pe De Niro de obligațiile paterne.

Surpriza avea să survină după ce judecătorul i-a cerut actorului să-și facă testul de paternitate… Atunci a reieșit că cea pe care o credea fiica lui nu era, de fapt, copilul său biologic! Cu toate acestea, Helena nu a renunțat la pretențiile ei, continuând să-i ceară pensie alimentară actorului, în virtutea faptului că au fost parteneri de viață o perioadă… Cum era și de așteptat, Robert De Niro a refuzat cererea ei.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter