Robert Turcescu, detalii neștiute despre relația de 10 ani pe care a avut-o cu Oana Sîrbu: "Nu ne-am pus problema..."

Publicat pe

Robert Turcescu și Oana Sârbu au avut o relație de 10 ani. Deși multă lume se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, Oana și Robert s-au despărțit. Actrița a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală și nu a oferit prea multe detalii despre relația cu celebrul jurnalist. Recent, Robert Turcescu a vorbit despre povestea de iubire pe care a avut-o cu Oana Sârbu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de un deceniu de relație, Robert Turcescu a vorbit despre relația de actrița Oana Sârbu. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea cu decizia lor de a se despărți. Deși s-au despărțit în 2014, cei doi au reușit să fie discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă din trecut.

Robert Turcescu, detalii neștiute despre relația de 10 ani pe care a avut-o cu Oana Sîrbu: "Nu ne-am pus problema..."Robert Turcescu, detalii neștiute despre relația de 10 ani pe care a avut-o cu Oana Sîrbu: "Nu ne-am pus problema..."

La acea vreme, Robert Turcescu a fost cel care a confirmat despărțirea de Oana Sârbu, fără însă a oferi prea mult detalii. De asemenea, Oana Sârbu a preferat să păstreze tăcerea, până când a decis să vorbească despre schimbarea care s-a produs odată cu adoptarea fiului ei, Alex.

Citește și: De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie.Cum se înțeleg cei doi acum 

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Doru Todoruț are o nouă iubită, după despărțirea de Irina Baianț!Primele imagini cu femeia care îi stă alături celebrului artist 

Citește și: Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6.Ce reguli trebuie să respecte concurenții pentru a ajunge acolo

Robert Turcescu, despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu

Robert Turcescu și Oana Sârbu au trăit o poveste de iubire vreme de 10 ani. Deși mulți se așteptau să facă pasul cel mare, cei doi au anunțat că s-au despărțit. După 9 ani de la despărțire, Robert Turcescu a vorbit pentru prima oară despre relația cu celebra actriță. Invitat într-o emisiune TV, jurnalistul a fost întrebat de Oana Sîrbu, dar a preferat să ofere informații vagi despre relația pe care a avut-o cu aceasta.

„E un capitol din viața mea despre care, din respect pentru soția mea, nu vreau să dau foarte multe detalii și de asemenea și din respect pentru Oana Sîrbu. Cred că există părți în intimitatea oricărui individ care trebuie lăsate acolo unde sunt, uneori în uitare, alteori în rândul amintirilor plăcute sau mai puțin plăcute. E mai bine așa pentru toată lumea. Nu e un refuz. ', a spus el în emisiunea lui Denise Rifai, relatează spynews.ro.

Robert Turcescu: „E un capitol închis din viața mea”

Robert Turcescu și Oana Sîrbu s-au iubit vreme de 10 ani, iar cei din jurul lor se așteptau ca cei doi să se căsătorească. Jurnalistul a mai declarat că nu crede că s-a pus problema de a face nunta cu Oana. Mai mult, Turcescu a mărturisit că povestea de dragoste pe care a avut-o cu Oana Sîrbu s-a încheiat în urmă cu mulți ani.

'Ca să îți răspund la întrebare, nu cred că ne-am pus problema (n.r de căsătorie). Dar e un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa',a mai spus jurnalistul.

Ce spune Oana Sîrbu despre relația cu Robert Turcescu

În timpul relației cu Robert Turcesc, actrița Oana Sîrbu a adoptat un băiețel, pe Alex. La scurt timp după despărțire, vedeta a ddezvăluit că relația lor s-a schimbat odată cu apariția lui Alex și că relația cu jurnalistul presupunea anumite compromisuri.

O relatie presupune o investitie si o munca de zi cu zi, pe care nu esti intotdeauna dispus s-o faci. N-as mai merge pana intr-atat incat sa ma las pe mine deoparte. Sa-i fac bine doar celuilalt. Incerc sa inteleg ce mi se intampla si sa raportez totul la mine, nu la relatii', a spus Oana Sarbu, potrivit agentiadepresamondena.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter