Robin Wright, actrița din House of Cards, divorțează a treia oară! Motivul invocat

Publicat pe

După patru ani de mariaj, actrița Robin Wright, cunoscută după rolul din serialul House of Cards, divorțează a treia oară. Soțul ei este directorul casei de modă Yves Saint Laurent, Clément Giraudet, alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Sean Penn. Ce motiv a invocat actrița în cererea de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La nici patru ani după căsătoria ei intempestivă din sud-estul Franței, în localitatea La Roche-sur-le-Buis, cu mai tânărul francez Clément Giraudet (37), actrița americană Robin Wright (56) a decis să pună punct căsniciei. Este al treilea divorț pentru actrița din House of Cards.

Robin Wright, actrița din House of Cards, divorțează a treia oară! Motivul invocatRobin Wright, actrița din House of Cards, divorțează a treia oară! Motivul invocat

De ce divorțează Robin Wright de soțul cu 19 ani mai tânăr

Robin Wright s-a căsătorit în secret cu Clément Giraudet în 2018. După patru ani împreună, cei doi au decis să se separe. Cei doi s-au cunoscut după ce actrița s-a despărțit de Sean Penn, cu care a fost căsătorită până în 2010, atunci când au divorțat oficial.

Povestea lor de dragoste a început în 2017.

Interpreta lui Claire Underwood din serialul politic House of Cards a fost surprinsă pentru prima dată alături de directorul Yves Saint Laurent la Săptămâna Modei de la Paris.

Un an mai târziu, Robin Wright și Clément Giraudet și-au unit destinele în comuna La Roche-sur-le-Buis, din Franța.

În documentele depuse încă din vară, pe 31 iulie, dar accesibile presei abia acum, se arată că Robin Wright a invocat eternele diferențe ireconciliabile', dorind soluționarea dosarului cât mai repede și mai discret posibil.

Citește și: Călin Geambașu, scandal uriaș cu Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Nu înțeleg de ce nu o omagiază'

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu: „Dominic îl iubește pe tati și pe Bobi'

De altfel, divorțul celor doi este unul fără emoții căci, deși s-au grăbit să ajungă la altar, Robin Wright și Clément Giraudet au semnat un act prenupțial, prin care și-au pus la adăpost bunurile acumulate înaintea căsătoriei.

Și, în cazul actriței din serialul de succes House of Cards' este vorba despre o avere estimată la 65 de milioane de dolari. Mai mult decât atât, în același act prenupțial, cei doi parteneri, între care e o diferență de vârstă de 19 ani, ar fi bifat și căsuța care anula posibilitatea ca, în caz de divorț, vreunul dintre ei să solicite pensie alimentară, potrivit okmagazine.

Robin Wright a mai fost căsătorită de două ori

Robin Wright și Clément Giraudet s-au cunoscut în 2017 la Paris Fashion Week. La acel moment, trecuseră 2 ani de când Robin se despărţise de Ben Foster şi 8 de la divorţul ei de Sean Penn (1996-2010), tatăl celor doi copii ai ei, Dylan Frances (30) și Hopper Jack (28).

Actrița a mai fost căsătorită și cu Dane Witherspoon (1986-1988), pe care îl cunoscuse pe platourile de filmare ale celebrului serial din anii 80 Santa Barbara'. Acesta s-a stins din viață în 2014, la vârsta de 56 de ani.

Robin Wright a jucat rolul soției lui Frank Underwood în House of Cards. Personajul a fost interpretat de Kevin Spacey, care anul trecut a fost amendat cu 31 de milioane de dolari pentru hărțuire sexuală.

Celebrul serial a fost difuzat în perioada 2013 – 2018 și are în total șase sezoane.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter