Rodica Miron este însărcinată. Primele fotografii cu burtica de gravidă

Publicat pe

Veste mare în showbiz-ul românesc. Rodica Miron este însărcinată și este în culmea fericirii. Fosta asistentă a lui Mihai Morar va deveni mamă pentru prima dată.

Fosta asistentă de la Răi da` buni s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a focusat pe viața de familie. Rodica Miron este însărcinată pentru prima dată și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept.

Cea care a dat-o de gol pe vedetă a fost Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe. Ana a filmat-o pe Rodica Miron, iar burtica de gravidă a ieșit în evidență, potrivit spynews.ro.

În ultimul timp, fosta asistentă TV a început să poarte haine mai largi și își acoperă burtica de gravidă.

Rodica Miron s-a căsătorit în secret

În ultima perioadă, Rodica Miron a stat departe de lumina reflectoarelor și a muncit pentru a duce o viață de lux. Fosta asistentă TV a povestit ce a făcut în ultima perioadă și despre proiectele sale. Vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere a fost că vedeta s-a căsătorit.

‘Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Inițial am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma’, a declarat Rodica Miron la Răi da` buni.

Citește și: Rodica Miron s-a căsătorit în secret. Cine este soțul fostei asistente a lui Mihai Morar

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter