Simona Gherghe și-a botezat băiețelul. Primele imagini cu Vlad Ioan: ”Puiul nostru”

Publicat pe

Sâmbătă, 18 ianuarie, Simona Gherghe l-a botezat pe Vlad Ioan, băiețelul ei. Este prima dată când fosta prezentatoare de la Acces Direct face publice fotografii cu chipul micuțului. Evenimentul a fost unul discret la care au luat parte doar prietenii apropiați.

Emoții mari pentru Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, în weekend. Cei doi l-au botezat pe Vlad Ioan, băiețelul lor de doar 8 luni. Evenimentul a fost unul restrâns și extrem de discret. La botez au fost invitați prietenii apropiați ai cuplului, iar atmosfera a fost întreținută chiar de Mirela Vaida.

Actuala prezentatoare de la Acces Direct a cântat până în zorii zilei, iar invitații s-au distrat la maximum.

'El este VLAD THE ONE! Puiul nostru tocmai a fost crestinat!', a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare.

Nașii micuțului Vlad Ioan au fost cei mai buni prieteni ai soțului Simonei Gherghe. Părinții spirituali s-au bucurat că au fost aleși și îl îndrăgesc tare mult pe micuț.

„Nașul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Răzvan și partenerul lui de afaceri', a spus fosta prezentatoare TV.

Citește și: Mirela Vaida şi Simona Gherghe nu sunt rivale: „Eram două ieșence venite în București, ne întâlneam pe holurile facultății și ne îmbrățișam!”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter