România s-a calificat în finala Eurovision 2022. Toată sala a cântat și a dansat pe melodia Llamame, cântată de WRS

Publicat pe

România s-a calificat în finala Eurovision 2022. WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a calificat în finala competiției muzicale, ce va avea loc sâmbătă, 14 mai. În seara de 12 mai, artistul și cei patru dansatori au reușit să îi convingă juriul și publicul că merită un loc în finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a calificat în finala concursului, care va avea loc sâmbătă, pe 14 mai, la Torino. Cântărețul și dansatorii săi au urcat pe scenă, iar juriul și telespectatorii au fost impresionați de prestația românilor. WRS a cântat melodia „Llamame” pe scena Eurovision 2022.

România s-a calificat în finala Eurovision 2022. Toată sala a cântat și a dansat pe melodia Llamame, cântată de WRSRomânia s-a calificat în finala Eurovision 2022. Toată sala a cântat și a dansat pe melodia Llamame, cântată de WRS

WRS și echipa sa de dans au reușit să îi convingă pe telespectatori să îi voteze, reușind să ajungă în finala Eurovision 2022. Doar zece dintre concurenții din fiecare semifinală merg mai departe în finală. Joi, 12 mai 2022, s-au calificat Belgia, Cehia, Azerbaidjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, România și Serbia.

Citește și: Mihai Trăistariu îi ține pumnii lui WRS la Eurovision:S-a redresat din mers. Îi trebuie doar puțin noroc!'/ EXCLUSIV

Citește și: WRS, totul despre participarea la Eurovision:„INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e…'/ EXCLUSIV

Citește și: Actrița Diana Sar, dezvăluiri inedite despre prima ei scenă de amor într-un film: „M-a provocat”

Citește și: Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. Ea avea un alt iubit, atunci:”L-am luat să îmi lucreze toată viața”

România s-a calificat în finala Eurovision 2022

Reprezentantul României la concursul Eurovision 2022, WRS , cu piesa „Llamame' s-a calificat în finala competiției muzicale. Marea finală Eurovision 2022 va avea loc sâmbătă, la Torino, în Italia. România a concurat joi seara în cea de-a doua semifinală a concursului, numărându-se printre țările votate să meargă mai departe în marea finală.

Doar zece dintre concurenții din fiecare semifinală merg mai departe. Așadar, pe 14 mai vor urca pe scenă Belgia, Cehia, Azerbaidjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, România și Serbia. Țările din grupul celor cinci mari plătitoare, Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și Italia sunt calificate direct în finală.

WRS a mers la biserică, înainte de semifinala Eurovision

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022 ne-a declarat într-un interviu că a fost la biserică înainte de semifinala competiției muzicale. Artistul a declarat că s-a rugat și a fost recunoscător pentru ceea ce trăiește în aceste momente.

„Chiar înainte de semifinală, am ieșit împreună cu echipa în centrul orașului să ne plimbăm și să vizităm câteva locuri. În final, ne-am oprit la una dintre cele mai mari biserici din centru unde am avut un moment de recunoștință pentru ceea ce trăim în acest moment.„, ne-a declarat WRS.

Ce sfat a primit WRS de la artiștii români care au concurat la Eurovision

România a ajuns în finala Eurovision 2022, iar înainte de semifinală, WRS a dezvăluit că a primit câteva sfaturi de la Roxen, artista care a concurat la Eurovision 2020. Artistul Andrei Ursu a mărturisit că Roxen i-a spus că se bucure de experiența unică și să dea tot ce e mai bun pe scenă.

Toți concurenții sunt foarte buni și niciodată nu poți ști cu siguranță dacă totul va ieși așa cum ne-am propus. Eu am încredere în munca pe care am depus-o până acum”.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter