Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț: "Nu am niciun fel de sentiment de ură"

Publicat pe

Anul trecut în septembrie, actrița și Herve Camilleri au divorțat, iar un an mai târziu, Rona Hartner mărturisește că și-a iertat fostul soț. Anunțul despărțirii a uimit pe toată lumea, la vremea respectivă, pentru că aceștia păreau foarte fericiți împreună, dar iată că, după un an de căsnicie și trei de relație, cei doi au pornit pe drumuri diferite. Iată ce spune acum actrița despre fostul ei soț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea divorțului dintre Rona Hartner și Herve Camilleri a luat pe toată lumea prin surprindere și, cu toate că, la vremea respectivă actrița spunea că nu mai vrea să audă de el, iată că și-a iertat fostul soț! Deși cei doi sunt acum în relații amiabile, Rona mărturisește că nici nu poate fi vorba despre o împăcare între ei.

Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț: "Nu am niciun fel de sentiment de ură"Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț: "Nu am niciun fel de sentiment de ură"

Rona Hartner și-a iertat fostul soț

Rona Hartner și Herve Camillieri s-au căsătorit după trei ani de relație, însă căsnicia lor a durat doar un an, spre surprinderea tuturor. Deși a fost destul de evazivă în privința motivelor despărțirii, Rona Hartner recunoaște acum că și-a iertat fostul soț, iar între ei a rămas o relație de prietenie. Cu toate acestea, este exclusă o împăcare între ei.

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul: 'Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Rona Hartner la doi ani după ce a învins cancerul:’Iau un tratament’

Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner.

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:’Vezi că ăsta vrea să te…’

„Între mine și Herve a rămas o relație de prietenie și tandrețe foarte mare. Nu mă mai pot întoarce la el! În momentul în care am făcut pasul unui divorț nu mă mai pot întoarce. Asta este clar! Rămâne o persoană dragă mie, ca să zic așa.

Nu am niciun fel de sentiment de ură sau altceva față de fostul soț sau de primul soț. Îi apreciez pentru ceea ce sunt, încerc să fiu empatică și să înțeleg ceea ce simt și ei, dar dacă am divorțat, eu chiar nu mai cred în acea relație.

Adică nu că nu mai cred în persoana respectivă, persoana respectivă poate să mă surprindă mâine – poimâine. Poate să fie o surpriză extraordinară și continuă. Mai exact fiecare dintre ei poate să fie , însă în relația cu ei nu mai cred. Așa că nu m-aș mai împăca cu fostul', a declarat Rona Hartner pentru Click!.

Rona Hartner a suferit după despărțire

După trei ani de căsnicie, Rona Hartner și fostul soț, Herve Camilleri, și-au spus adio. Cântăreața mărturisea, cu puțin timp înainte de divorț, că nu poate trece peste dezamăgirea pe care i-a produs-o și că nu mai există cale de împăcare. Ulterior însă, Rona Hartner și-a iertat fostul soț, dar momentele de după despărțire au fost grele pentru artistă.

„Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi’, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

În timpul celor trei ani de căsnicie, Rona Hartner și Herve Camilleri au adunat bunuri comune, astfel că, la divorț, a trebuit să existe un partaj. Artista a declarat că a apreciat corectitudinea de care a dat dovadă fostul soț în momentul în care și-au împărțit lucrurile comune.

„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează’, a transmis Rona.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter