Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham au devenit părinţi pentru prima dată

Publicat pe

Top modelul Rosie Huntington-Whiteley şi actorul Jason Statham formează unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood, iar acum cei doi trăiesc pentru prima dată fericirea de a fi părinţi.

 

Rosie a dat marea vestea pe Instagram, postând o fotografie adorabilă alb-negru în care bebeluşul o ţine de mână. Acesta se numeşte Jack Oscar şi a venit pe lume pe 24 iunie.

 

Our little man arrived! Jack Oscar Statham – 8.8lbs on Saturday June 24th. 👼🏼❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

„Micuţul nostru a sosit. Jack Oscar Statham', a scris ea, dezvăluind că bebele a cântărit la naştere 3,900 kilograme.

 

Fanii au felicitat-o în număr mare pentru venirea pe lume a lui Jack Oscar, al cărui nume pare să fie pe placul tuturor.

 

Celebrul top model a ales să facă publică naşterea lui Jack pe Instagram, aceeaşi reţea unde în urmă cu câteva luni publica o fotografie pe o plajă paradisiacă anunţând pe toată lumea că urmează să fie mamă.

 

Cât despre Jason Statham, acesta nu a făcut deocamdată nicio declaraţie, însă cu siguranţă este extrem de mândru de fiul lui şi de frumoasa mămică alături de care trăieşte o minuantă poveste de dragoste de câţiva ani.

 

Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham au devenit părinţi pentru prima datăRosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham au devenit părinţi pentru prima dată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter