Roxana Ghiță și Musty, ipostaze tandre la Survivor! Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Publicat pe

Roxana Ghiță și Musty au fost senzația zilei la Survivor! Cei doi concurenți au fost surprinși în ipostaze tandre, telespectatorii întrebându-se dacă între ei nu s-a născut deja o idilă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană îi face pe unii concurenți să se apropie… iar asta s-a întâmplat, după cum dovedesc filmările, între Roxana Ghiță și Musty, la Survivor. Cei doi au fost protagoniștii unor momente plinde de tandrețe, ceea ce i-a făcut pe fanii show-ului să suspecteze că între ei ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie.

În timp ce unii concurenți aproape au capotat în fața greutăților din junglă – recent, Jador a cedat nervoș și a aruncat cu o parte din decor spre adversarii săi -, alții se îmbărbătează reciproc, găsind calea spre un alt gen de comunicare. Iar asta s-a întâmplat, cu siguranță, și între Roxana Ghiță și Musty la Survivor.

Roxana Ghiță și Musty, ipostaze tandre la Survivor! Cum au fost surprinși cei doi concurențiRoxana Ghiță și Musty, ipostaze tandre la Survivor! Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Roxana și Musty, surprinși în timp ce se îmbrățișau

Concurenții de la Survivor trec prin momente dificile în încercarea de a se adapta condițiilor vitrege din jungla dominicană. cursa pentru supraviețuire le-a creat multora dintre ei, neobișnuiți cu asemenea condiții dificile, multe probleme. Lipsa hranei și un acoperiș improvizat deasupra capului sunt de ajuns pentru a descuraja pe oricine, mai ales în plin sezon ploios. Drept urmare, Faimoții și Războinicii au depășit cu greu prima lor noapte în junglă, luptându-se cu frigul, cu insectele, dar și cu lipsa focului.

Pentru Roxana Ghiță și Musty însă noaptea în junglă la Survivor nu a părut la fel de înspăimântătoare, deoarece între cei doi concurenți pare să se fi legat o relație aparte. La finalul probei dintre Faimoși și Războinici, cei doi concurenți au fost surprinși de camerele de filmat într-o ipostază neașteptată – fratele lui Kamara și frumoasa lui colegă s-au îmbrățișat cu patos.

Telespectatorii s-au întrebat, evident, dacă nu cumva între cei doi s-a creat o relație, cu atât mai mult cu cât nu este prima oară când doi concurenți de la Survivor devin un cuplu. În primul sezon, între Karina si Andrei s-a legat o poveste de dragoste, însă deocamdată este prea devreme pentru concluzii, în ceea ce-i privește pe Roxana și Musty.

Citește și: DJ Joseph Capriati, celebru în cluburile din Mamaia, a fost înjunghiat de propriul tată

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

De ce au acceptat Roxana Ghiță și Musty provocarea Suvivor

Atât Roxana Ghiță, cât și Musty au intrat în competiția Survivor deciși să trăiască o experiență inedită, care, de ce nu, în afară de faimă, le-ar putea aduce și Marele premiu. Înainte de intrarea în competiție, Roxana mărturisea ce a determinat-o să accepte provocarea Survivor. Concurenta a explicat că participă la show pentru a-și dovedi atât ei, cât și celor din jur, cât este de puternică.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiența Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă', a spus Roxana Ghiță de la Survivor.

La rândul său, Musty este la fel de determinat să câștige competiția.

„Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah si Bryan. Vreau să îmi depășesc conditia fizică și mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță intru într-o competiție dură, care îmi va forța toate limitele', mărturisea fratele lui Kamara înainte de a intra în competiție.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter