Roxana Ionescu este însărcinată pentru prima dată. Tinu Vidaicu va fi tătic de băiat

Publicat pe

Veste mare în showbiz-ul românesc! Roxana Ionescu, 'Mama Natură' așa cum o știe toată lumea, este însărcinată pentru prima dată. În doar câteva luni vedeta va deveni mămică. Iubitul ei, Tinu Vidaicu, este cel mai fericit bărbat.

Roxana Ionescu va aduce pe lume în doar câteva luni primul ei copil. 'Mama Natură' va avea un băiețel, potrivit spynews.ro. Se pare că Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au făcut marele anunț la petrecera pe care au dat-o, weekendul trecut, în Timişoara.

Viitorii părinți și-au sărbătorit ziua de naștere weekendul trecut, iar tot atunci au dat marea veste. La petrecere au fost prezentete mai multe vedete. Ana Baniciu, Raluka, Speak şi Ştefania, Flick, Giulia Angelescu au fost alături de Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu sunt căsătoriți

S-au căsătorit în secret sau nu s-au căsătorit? Asta era întrebarea care stătea pe buzele tuturor în ultima perioadă. Chiar dacă au avut relație cu urcușuri și coborâșuri, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au reușit să treacă peste orice problemă care a stat în calea fericirii lor.

Cât despre căsătorie, vedeta ne-a mărturisit că nu a avut loc și atunci când se va întâmpla cu siguranță va anunța, fiind un moment foarte frumos pe care nu ar putea să-l ascundă. ‘Nu sunt verighete. Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta. În direcția aceea ne îndreptăm (n.r. – spre căsătorie). Discutăm, dar nu s-a stabilit, când o să fie nu o să mă feresc.’, a declarat Roxana Ionescu, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Citește și: Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. A ținut o dietă strictă pe care o urmează și în prezent: 'Mănânc la ore fixe, 3 mese pe zi!'

Citește și: Roxana Ionescu a intrat într-un con de umbră. Cu ce se ocupă 'Mama Natură' acum

FOTO: Facebook

Roxana Ionescu este însărcinată pentru prima dată. Tinu Vidaicu va fi tătic de băiatRoxana Ionescu este însărcinată pentru prima dată. Tinu Vidaicu va fi tătic de băiat
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter