Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Roxana Ionescu s-a căsătorit cu Tinu Vidaicu în mare secret astăzi, 20 februarie. Cei doi au fost extrem de discreți în ziua cununiei civile.
Roxana și Tinu s-au căsătorit civil în Timișoara. Cei doi sunt împreună de aproximativ cinci ani, însă abia astăzi au oficiat relația.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini de la cununia civilăRoxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini de la cununia civilă
Citește și: Roxana Ionescu a povestit cum și-a revenit, după ce a pierdut sarcina: 'Fac orice să mă detașez'


Roxana și iubitul ei au devenit nașii fetiței unor prieteni. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu în 2019, în luna aprilie, după ce au aflat că vor deveni părinți.


Din păcate, cu câteva săptămâni înainte să nască, fosta asistentă TV a pierdut sarcina. Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei.

Citește și: Tinu Vidaicu a fost operat. Roxana Ionescu a avut grijă de el în spital: 'Revin în forță'

În 2018, Roxana declara că într-adevăr cei doi vor face pasul acesta.

„Nu sunt verighete. Nu ne-am casatorit in secret, nu stiu de ce as face asta. De ce sa ma ascund? Nu stiu de unde a iesit toata chestia asta. Ne indreptam in directia aceasta, spre casatorie. Discutam, dar nu am stabilit nimic, cand o sa fie, nu o sa ma feresc”, a spus Roxana Ionescu pentru viva.ro.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient.', a declarat iubitul Roxanei Ionescu. De asemenea, omul de afaceri timișorean le-a mulțumit tuturor pentru 'gândurile bune și energia pozitivă'.

Citește și: Cum a apărut Roxana Ionescu în public la câteva zile după ce iubitul ei a anunțat că vedeta a pierdut sarcina. Prietenii i-au fost alături!

Totuși, cei doi au rămas împreună și după această tragedie, întărindu-și relația și mai mult.

„S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultimii 12 ani. Am schimbat oraşul, jobul. Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă. A mai fost un moment fericit, după care a urmat cel mai trist. Ce s-a întâmplat cu bebe. (…) Suntem împreună şi cred că vom face tot posibilul ca să avem doar momente fericite în viaţă. În general e greu, dar îmi place să nu stau cu gândul doar acolo. Fac orice să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu. Mă ajut prin muncă, ies foarte mult. Timpul te face să te gândeşti altfel. (…) La anul sperăm (n.r. nunta)’, a spus Roxana Ionescu.

Citește și: Interviu Roxana Ionescu: „A fost show 100%”
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter