Roxana Vancea, despre nunta cu soțul ei, Dragoș Paiu: „Noi suntem mai așa, pe modă veche”. Cum va arăta rochia de mireasă

Publicat pe

Roxana Vancea, despre nunta cu soțul ei, Dragoș Paiu. Fosta prezentatoarea TV și Dragoș Paiu vor să facă anul acesta cununia religioasă, cea civilă fiindcă făcută încă din 2019. Bineînțeles, aceasta vine la pachet cu o petrecere, însă nu așa cum se obișnuiește în showbiz-ul românesc. Vedeta și partenerul ei de viață vor un eveniment mic, restrâns și pe gustul lor. Chiar și așa, problemele le-au bătut deja la ușă. Iată cum văd ei propria nuntă, dar și cum gestionează momentele de stres!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea, despre nunta cu soțul ei, Dragoș Paiu. Roxana Vancea și Dragoș Paiu formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un fiu adorabil. Ei bine însă, nu putem să-l uităm și pe fiul pe care soțul vedetei îl are din mariajul anterior. Aceasta îl iubește la fel de mult ca pe propriul ei copil și nu ezită să-i demonstreze zilnic acest lucru.

Roxana Vancea, despre nunta cu soțul ei, Dragoș Paiu: „Noi suntem mai așa, pe modă veche'. Cum va arăta rochia de mireasăRoxana Vancea, despre nunta cu soțul ei, Dragoș Paiu: „Noi suntem mai așa, pe modă veche'. Cum va arăta rochia de mireasă

Roxana Vancea și soțul ei s-au cununat civil în anul 2019, iar în 2021 a avut loc botezul băiețelului pe care-l au împreună. Cei doi nu au vrut să aibă parte de un eveniment 2 în1, astfel că au lăsat nunta pentru o altă dată. Se pare că anul acesta este cel în care vor face pasul important în relația lor de ani de zile. Ba mai mult decât atât, sunt foarte nerăbdători și dorința de a ieși totul așa cum și-au dorit dintotdeauna le aduce multe momente tensionate și mult stres.

Citește și: Roxana Vancea are 44 kg la 7 luni după ce a născut: „Nu sunt ipocrită să spun că mănânc de dietă, când eu…

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți: „Nu-mi mai permite timpul să…'

Citește și: „Am avut noroc că sunt în viață'. Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament

Citește și: „Nu știa cine sunt. Suntem ca Yin și Yang'. Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea

Roxana Vancea, despre nunta cu soțul ei, Dragoș Paiu

Roxana Vancea și Dragoș Paiu nu sunt adepții nunților pompoase, cu sute de invitați, astfel că au ales ca evenimentul lor să fie unul restrâns și în totalitate pe gustul lor. Ei bine, cu toat astea, pregătirile sunt destul de obositoare, mai ales când vrei ca totul să fie perfect. Fără a se sfii, cei doi soți au explicat că abia așteaptă să se termine și să vină ziua cea mare, fiindcă pe fondul numeroaselor lucruri de pus la punct, între ei doi se acumulează momente tensionate pe bază de stres.

,,Nu s-au schimbat planurile. Vrem să facem nunta, căsătoria religioasă. Va fi ceva foarte restrâns. Va fi un moment foarte intim. La modul: noi, nașii și preotul, ceva de genul acesta. Pentru că nu ne place hărmălaia. Noi nu suntem pompoși. Noi suntem mai așa pe modă veche, lasă, mă, să fie bine!

La evenimente de genul acesta ne consumăm foarte tare. E un stres pe care nu-l putem suporta. Nu-l putem duce la capăt. Ne e foarte greu. De fiecare dată când avem astfel de evenimente, avem discuții de la absolut nimic. Nu vrem să mai avem. Ne place armonia.', a dezvăluit, pentru Playtech Știri, soțul Roxanei Vancea.

Cum își dorește Roxana Vancea să arate rochia ei de mireasă

Ei bine, și fiindcă nunta o să fie una simplă, așa cum ei își doresc, nici costumațiile, în special rochia de mireasă nu vor fi unele pompoase și extravagante. Roxana Vancea a explicat că ea este genul de persoană care vrea tt timpul să fie îmbrăcată cât mai comod. Exclude ideea de rochie de mireasă lungă, cu trenă sau foarte mare, alegând ceva scurt, finuț și elegant, așa cum a făcut la botezul fiului pe care-l are cu Dragoș Paiu.

Îmi doresc o rochie foarte simplă. Și la botez am avut o chestie tot așa care să mă reprezinte, scurtă, baby doll. Nu mă văd cu vreo rochie din asta vaporoasă, lungă, trene. Mă văd cu ceva comod. Eventual să am bascheți, adidași, ceva. Nu mă văd vreo mireasă pompoasă. Cât mai simplă.', a dezvăuit Roxana Vancea.

Roxana Vancea și soțul ei nu își mai doresc copii

Roxana Vancea și Dragoș Paiu se bucură de familia pe care și-au dorit-o dintotdeauna. Cei doi au un fiu împreună, însă la fel de multă iubire și atenție i se acordă și băiatului pe care soțul vedetei îl are dintr-un mariaj anterior. Se distrează împreună și petrec mereu timp de calitate, fiind de părere că acum sunt în formula completă.

„Nu mai am în plan niciun copil. Îmi ocupă tot timpul. Jumătate de an mi s-a părut că i-am răpit lui Milan foarte multe momente. (…) Am fost condiționați de faptul că bebe e prea mic. Nu putem să mergem.', a mai spus Roxana Vancea pentru sursa menționată în urmă cu mai mult timp.

De asemenea, nu doar Roxana Vancea vrea să rămâne la formula de patru în familie, ci și soțul ei. Totuși, deși nu mai vor încă un copil, nu exclud șansa de a se întâmpla.

'Da, sunt mândru (n.r.- de cei doi băieți).Eu vreau să fim numai băieți. 100% dacă voi mai avea un copil, ceea ce sper că nu, dar nu știi ce se va întâmpla, va fi tot băiat.', a continuat Dragoș Paiu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter