Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Am simţit o scânteie"

Publicat pe

Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV. Deși sunt adversari în competiție, cei doi concurenți sunt protagoniștii unei scene neașteptate de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', scenă care va fi difuzată săptămâna aceasta la TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Câștigătoarea show-ului Bravo, ai stil! Celebrities a avut parte de un sărut surpriză cu luptătorul de MMA, Cristi Mitrea. Acesta din urmă declara anul trecut că se află într-o relație de patru ani cu Andreea Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV și că ea ar putea fi viitoarea lui soție.

Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Am simţit o scânteie"Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Am simţit o scânteie"

Ruxi s-a sărutat cu Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Fosta participantă de la Kanal D și Cristi Mitrea au ajuns să se sărute, la scurt timp după eveniment întorcându-se în camp ținându-se de mână. Acest lucru îi uimește pe toți din tabără, dar mai ales pe Anisia Gafton.

Blondina a rămas șocată și chiar i-a cerut explicații tinerei. Ruxi a subliniat că a avut o senzație foarte plăcută în momentul sărutului cu fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea.

„Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?', a vrut să știe Anisia Gafton.

Răspunsul sincer și fără echivoc, a făcut-o pe fosta concurentă de la Ferma să continue seria întrebărilor. „Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?', a fost curioasă să mai știe legat de sărutul dintre Ruxi și Cristi Mitrea.

„Doamne, m-am pupat cu Mitrică! Da, am simţit ceva, un spark (n.r. scânteie)', a ținut să mai adauge concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns la spital, după bătaia cu Reghe. Ce s-a întâmplat la 48 de ore după scandal

Citește și: Cum a apărut Luca Reghecampf la botezul fratelui său, Liam. A avut un mesaj și pentru Bebeto:’Trebuia să fii cu noi’

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară: „Dacă stau mă ia amețeala'

Cristi Mitrea are relație de 4 ani cu Andreea Caranda

În urmă cu un an s-a aflat că luptătorul Cristi Mitrea are o relație cu Andreea Caranda, producătorul emisiunii „Vorbește lumea'.

„E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te-vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. – căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda.

Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici.

Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect', a declarat Cristi Mitrea în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter