Ryan Grantham, din serialul Riverdale, a fost condamant la închisoare pe viață. Actorul și-a ucis mama

Publicat pe

Ryan Grantham, actorul din serialul Riverdale își va mai petrecere restul zilelor după gratii. În vârstă de 24 de ani, actorul a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a recunoscut că și-a ucis mama. Ryan intenționa să-l asasineze pe premierul canadian Justin Trudeanu și nu voia ca mama lui să fie martoră la oribila crimă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actorul din serialul Riverdale a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru uciderea mamei lui. Ryan Grantham a jucat în mai multe producții de succes. În 2020, și-a ucis mama după ce a împușcat-o în cap. Timp de 14 ani, tânărul nu va avea dreptul să ceară eliberarea condiționată.

Ryan Grantham, din serialul Riverdale, a fost condamant la închisoare pe viață. Actorul și-a ucis mamaRyan Grantham, din serialul Riverdale, a fost condamant la închisoare pe viață. Actorul și-a ucis mama

Pe lângă sentința de închisoare pe viață, lui Ryan i-a fost interzis să mai dețină o armă de foc vreodată. După primirea sentinței, avocatul actorului, Chris Johnson, a declarat că Gratham s-a confruntat cu depresia. După ce a comis fapta, Ryan s-a filmat în timp ce își mărturisea crima, arătând și trupul neînsuflețit al mamei lui.

Citește și: Albertina Ionescu s-a logodit:”Imaginile care transpun fericirea”. Cine este viitorul ei soț

Citește și:Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns în scaun cu rotile. Cum se simte acum:”Mintea mi-a rămas trează”

Citește și:Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună:”Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune”

Citește și:Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde:”Dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Ryan Grantham, din serialul Riverdale a fost condamant la închisoare pe viață

Ryan Grantham, din serialul Riverdale a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a ucis mama. Actorul de 24 de ani și-a împușcat mama în ceafă, pentru o scuti de durerea pe care ar putut-o resimți după ce și-ar fi pus planul în aplicare. Ryan intenționa să-l asasineze pe premierul canadian Justin Trudeau și nu voia ca mama lui să fie martoră la oribila crimă.

În martie 2020, Ryan a împușcat-o în ceafă, în timp ce cânta la pian, potrivit Daily Mail. Actorul nu va avea dreptul să depună cererea de eliberare condiționată vreme de cel puțin 14 ani. „A primit multă consiliere psihologică și l-a chinuit ceea ce a făcut, dar speră să poată să-și dedice viața compensării faptelor sale.', a spus avocatul.

Cum a comis fapta Ryan Grantham

În martie, anul trecut, Ryan Grantham s-a declarat vinovat de uciderea mamei lui. Actorul și-a împușcat mama mortal, Barbara Waite, în spatele capului. După ce a comis oribila faptă, Ryan s-a filmat în timp ce își mărturisea crima, arătând și trupul neînsuflețit al mamei sale care zăcea pe podea.

Fostul actor a avut în plan să îl atace pe premierul Canadei, Justin Trudeau. Apoi, plănuia să realizeze un atac armat în școala în care a învățat. În cele din urmă, Ryan a renunțat la ideile macabre și s-a dus la poliție unde a mărturisit crima.

Actorul s-a filmat după uciderea mamei sale

Procuratorura a depus la dosar o probă convingătoare împotriva tânărului, și anume o filmată realizată chiar de el. După ce și-a ucis mama, Ryan Grantham a declarat întreaga crimă într-o înregistrare video. „Am împușcat-o în ceafă. În clipele de după, ea ar fi știut că sunt eu', spune actorul în clipul video.

Ryan a fost evaluat psihiatric, iar concluzia specialiștilor a fost că avea tendite suicidale, suferea de depresie și se ura.Îmi pare atât de rău, mamă, îmi pare rău, Lisa… mă urăsc. Sunt multe relatări în media despre mine… sute de ore cu mine care pot fi văzute și disecate… Nimeni nu va înțelege', a scris Ryan în jurnalul său personal.

Sursa foto: Youtube/Profimedia

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă