Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia Mihășan este însărcinată în 18 săptămâni și va fi mamă pentru prima dată. Bucurie este imensă pentru ea, dar și pentru viitorul tătic. S-a aflat sexul bebelușului, iar Flavia Mihășan va fi mămică de băiat.

Viitoarea mămică este extrem de discretă atunci când vine vorba de sarcina ei. Asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că este însărcinată, asta după ce în presă informația deja apăruse. Se pare că Flavia Mihășan va fi mămică de băiețel, iar vedeta este foarte fericită, potrivit spynews.ro. Peste cinci luni, asistenta TV își va putea strânge bebelușul la piept.

„De acum înainte, vom sărbători totul altfel 🙂 Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi', a scris Flavia Mihășan pe una dintre rețelele de socializare. „Felicitări! Sarcină ușoară și să vă ajute Dumnezeu! / Să fie într-un ceas bun! / Sarcină ușoară și un bebe sănătos și norocos', au fost câteva dintre urările transmise de prietenii virtuali.

Cum s-au cunoscut Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul„Mamma Mia!, potrivit Spynews. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp.
Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și: Flavia Mihăşan îşi face planuri pentru botezul primului copil. Va naşte în luna iunie

Citește și: Flavia Mihăşan, detalii despre relaţia cu Marius Moldovan. Ce echipă bună formează cei doi acasă – EXCLUSIV

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro