Simona Hapciuc a sărit să o bată pe Nasrin, cu pumnii și picioarele, în baia de la Antena Stars. Primele declarații despre scandal: "Se duce la INML..."

Publicat pe

Este scandalul momentului în showbiz! În urmă cu puțin timp, s-a aflat faptul că Simona Hapciuc ar fi atacat-o pe Nasrin, colega ei de emisiune, în baia de la Antena Stars. Cele două se pare că nu ar fi avut o relație prea bună. Iată primele detalii despre momentul șocant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta! Simona Hapciuc și Nasrin au părut că totul decurgea normal. Fosta concurentă de la Survivor România ar fi avut, însă, o reacție neașteptată după terminarea emisiunii.

Simona Hapciuc a sărit să o bată pe Nasrin, cu pumnii și picioarele, în baia de la Antena Stars. Primele declarații despre scandal: "Se duce la INML..."Simona Hapciuc a sărit să o bată pe Nasrin, cu pumnii și picioarele, în baia de la Antena Stars. Primele declarații despre scandal: "Se duce la INML..."

Mai exact, după ce a terminat de filmat a mers la baie și ar fi atacat-o din senin pe Nasrin, prezentatoarea emisiunii Star Matinal. Iată de la ce a pornit întreg scandalul.

Citește și: Simona Hapciuc și-a făcut testamentul: „Mi-am luat măsuri, să nu ajungă copilul la stat'

Citește și: Ce se întâmplă între Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor după ce s-a zvonit că sunt împreună: „E supărată pe mine’

Citește și: Din ce trăiește Dana Marijuana, după ce a pierdut afacerea cu bijuterii: „O ducem greu cu toții'

Citește și: Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache: „Nu pune presiune pe mine, mai mult pe…'

Simona Hapciuc și Nasrin, bătaie în baia de la Antena Stars?

Ei bine, se pare că relația dintre Simona Hapciuc și Nasrin nu ar fi fost prea bună. Cele două vorbeau doar pentru că se aflau la TV.

Însă, după terminarea emisiunii, fosta concurenta de la Survivor România mers la baie, unde a întâlnit-o pe Nasrin, prezentatoarea emisiunii Star Matinal de la Antena Stars.

Cele două s-ar fi luat la ceartă, iar Simona ar fi început să o bată pe colega ei. Situația s-a complicat și a ajuns și ambulanța la fața locului. Medicii au transportat-o la spital pe prezentatoarea de emisiune, pentru a-i acorda îngrijiri medicale. „Simona Hapciuc a așteptat-o pe Nasrin la baie și a sărit să o bată cu pumnii și cu picioarele. Nu a fost o simplă îmbrânceală între fete, a fost mult mai grav. Nasrin a țipat și astfel a ve nit cineva să o salveze”, n e-a declarat o sursă din interioul postului.

Contactată de jurnaliști, vedeta a declarat că Nasrin nu avea niciun fel de problemă când a ieșit din baie, însă își asumă că ar fi oaia neagră.

„Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic.

Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea', a fost reacția Simonei Hapciuc, pentru FANATIK.

Simona Hapciuc a fost concediată de la Star Matinal

După acest incident, Simona Hapciuc a fost concediată de la Star Matinal. De asemenea, aceasta a spus că nu vrea să comenteze nimic despre această decizie, întrucât mai are un proiect la postul respectiv.

Nasrin a fost și ea contactată de jurnaliști, însă nu a putut oferi niciun răspuns, întrucât era la spital. Cu toate acestea, prezentatoarea de televiziune este în afara oricărui pericol.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter