S-au descoperit cazuri de coronavirus la ProTV. Se intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19

Publicat pe

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați de la ProTV au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu coronavirus. Persoanele testate poztiv cu COVID-19 urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

Se va continua respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități și cele impuse în reglementările companiei.

Citește și: Schimbări în programul Antena 1, din cauza epidemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu Asia Express, Sacrificiul și iUmor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter