Cezar Ouatu are o nouă iubită! Cum arată tânăra de 21 de ani care a cunoscut-o, deja, pe mama solistului

Publicat pe

Cezar Ouatu a încerca să își țină relația ascunsă de ochii presei, însă nu a reușit prea mult timp. Cântărețul s-a dat de gol și a mărturisit că are o relație cu o tânără, cu care se află în prezent pe litoral. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El a declarat inițial că a plecat la mare alături de „persoanele iubite'. 

 „Sunt cu mama, n-am mai scos-o la mare de când mă scotea ea. Sunt la Mamaia. Sunt cu persoanele dragi și iubite mie”, a declarat Cezar Ouatu, lăsând de înțeles că i-ar fi alături și iubita. 

Întrebat dacă cealaltă persoană iubită se înțelege cu mama lui, Cezar a răspuns, râzând: „Se înțeleg, dar ce este mult strică, nu foarte mult.”

Potrivit primelor informații, iubita lui Ceza este Raluca Jurca, o tânără de 21 de ani din Alba Iulia. 

Chiar dacă nu s-au afișat împreună, cei doi au publicat pe rețelele sociale fotografii din aceleași locuri. 

Momentan, cei doi nu se grăbesc să își oficializeze relația. 

Cezar Ouatu s-a despărțit de Andreea Vilău, femeia cu care urma să facă pasul cel mare nu o dată, ci de trei ori. El a fost împreună și cu Simona Iacob.

Cezar Ouatu are o nouă iubită! Cum arată tânăra de 21 de ani care a cunoscut-o, deja, pe mama solistuluiCezar Ouatu are o nouă iubită! Cum arată tânăra de 21 de ani care a cunoscut-o, deja, pe mama solistului

Cezar Ouatu a recunoscut că a înșelat-o pe Andreea Vilău, iar după ce aceasta i-a iertat infidelitatea, a și părăsit-o. În loc să se căsătorească cu ea, așa cum i-a promis, celebrul cântăreț i-a spus adio și a cucerit-o pe Simona Iacob, cea care s-ar fi iubit în anul 2017 cu Mario Iorgulescu. În trecut, Simona a fost cuplată, pentru o perioadă scurtă de timp, cu un mare fotbalist, fost coechipier cu Cristiano Ronaldo.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter