S-au despărțit, dar au rămas prieteni! Cu cine își petrece Simona Halep vacanța la munte în acest moment

Publicat pe

Cu toate că la începutul acestei luni au anunțat că nu vor mai lucra împreună, Simona Halep și antrenorul Darren Cahill rămân prieteni. Atât de buni, că își petrec împreună vacanțele. Cei doi se află în acest moment la Solden, în Austria, pentru o binemeritată pauză după un an extrem de solicitant.

Deși se încheie cu o accidentare, 2018 a fost cel mai bun an din cariera Simonei Halep, sportiva menținându-se numărul 1 WTA, câștigând Roland Garros și ajungând în finală la Australian Open. În toate aceste victorii, l-a avut alături pe antrenorul de tenis Darren Cahill.

Simona Halep în vacanță cu Darren Cahill

Fotografia publicată de Simona, din vacanța în Austria alături de Darren Cahill

După circa patru ani de colaborare fructuoasă, însă, Darren Cahill a anunțat la începutul acestei luni că renunță la colaborarea cu Simona. 'Vă anunț că din 2019 eu și Simona nu vom continua parteneriatul, motivele fiind pur personale, legate de familie. După multe discuții și după ce am stat pe gânduri, după numeroase weekenduri pe drumuri, departe de familie, am decis să iau pauză un an de la activitatea de antrenor. Voi petrece mai mult timp cu familia, mai ales că acum copiii noștri intră în etape importante din viața lor: ultimul an de liceu, pregătiri pentru facultate, sport…. Îi mulțumesc Simonei pentru acești patru ani minunați. Grație personalității, eticii în muncă, generozității și profesionalismului său e o plăcere să o antrenezi', a anunțat antrenorul.

Simona Halep în vacanță cu Darren Cahill

Ca dovadă că Simona și Darren s-au despărțit profesional strângându-și mâinile, cei doi se află în acest moment împreună într-o vacanță la schi, în Solden, Austria. Celebra tenismenă chiar a publicat în social media o fotografie cu ea și antrenorul, ambii purtând costum de schi. 'E important să câștigi, dar prieteniile sunt pe viață', acesta a fost mesajul transmis de Simona pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Ilinca Vandici, în lacrimi la 10 de ani de moartea tatălui său. „M-a aşteptat să ajung acasă şi apoi şi-a luat rămas bun!'

Smiley e pregătit să-l învingă din nou pe Chirilă la Vocea României. Replica lui Tudor a fost fabuloasă!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter