Sănătatea e mai bună decât toate! Drama neștiută a lui Victor Slav

Publicat pe
Sănătatea e mai bună decât toate! Drama neștiută a lui Victor SlavSănătatea e mai bună decât toate! Drama neștiută a lui Victor Slav

Din afară, în ciuda problemelor amoroase avute în ultimii ani, pare că lui Victor Slav îi merge ca pe roate. Celebru, mereu zâmbitor și mereu pus pe glume, prezentatorul ascunde totuși în spatele zâmbetului o tristețe majoră. Puțini știu, dar acesta a avut o experiență dureroasă în familie, cu bunicile sale.

Deși este mereu zâmbitor și pus pe poante și are o lume întreagă la picioare, plus numeroase admiratoare, Victor Slav nu a fost ferit de rele. În spatele zâmbetului său se ascunde o dramă de familie despre care puțini știu adevărul, iar în spatele imaginii sale de bărbat dur, se ascunde un om ce a trecut prin întâmplări marcante.

Suferința prin care a trecut Victor Slav. Puțini știu acest lucru

Așa cum a mărturisit la un post de televiziune în urmă cu mai mult timp, Victor Slav s-a confruntat cu pierderea ambelor bunici, ce s-au îmbolnăvit grav în același timp și au pierit din cauza aceleiași afecțiuni incurabile. 'Ambele mele bunici au avut cancer la plămâni, metastază. Ele s-au îmbolnăvit la trei luni distanţă una de cealaltă. Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic şi mi-a divulgat modul în care se va sfârşi. Bunica care a făcut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatălui nu a mai putut să respire şi s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea', a mărturisit în urmă cu mai mult timp prezentatorul emisiunii 'Vulturii de noapte'. De altfel, provocat în una din edițiile emisiunii de colegul său, Cătălin Cazacu, să spună cele mai importante trei lucruri din viața lui, Victor a pus pe primul loc sănătate. Pe locul al doilea a venit sexul, iar pe locul trei călătoriile.

Victor Slav, probleme în dragoste

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, de care a divorțat în 2014 și cu care are o fetiță în vârstă de aproape trei ani, Victor Slav a avut nevoie de o perioadă să-și facă ordine-n viață, iar la începutul lui ianuarie 2019 s-a aflat că are o relație cu o tânără de 27 de ani, Raluca Silea. Despre cei doi s-au vehiculat diverse despărțiri și împăcări, în acest moment legătura dintre ei fiind incertă.  În viața profesională, lui Victor îi merge ca pe roate, acesta prezentând, alături de bunii lui prieteni, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, emisiunea 'Vulturii de noapte' de la Kanal D.

Foto: Instagram

Citește și:

Replica lui Stephan Pelger, după ce s-a speculat că el și Răzvan Ciobanu au avut un conflict violent: „A fost un om al artei, nu un bătăuș'

Anca Serea a postat o fotografie cu un bebeluş în braţe şi fanii au intrat în fibrilaţii. Vedeta este extrem de fericită!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter