Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani. Actrița e complet schimbată

Publicat pe

Natalia Oreiro a fost pe val atunci când juca în telenovela „Înger Sălbatic', iar la vremea respectivă avea doar 21 de ani. Acum, la 42 de ani, actrița este complet schimbată, însă arată impecabil.

Anii parcă nu au trecut peste celebra acriță. La 42 de ani, Natalia Oreiro are o siluetă de invidiat și este îndrăgită de toată lumea. Actrița internațională a reușit să cucerească publicul, după ce la 21 de ani a interpretat rolul lui Milagros în telenovela 'Înger Sălbatic'.

În anii ’90, Natalia Oreiro era legenda telenovelelor argentiniene, însă, în prezent, actoria a căzut pe locul doi. Vedeta se axează acum mai mult pe cântat. În anul 2010, Natalia Oreiro a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume.

În anul 2012, vedeta a devenit mamă pentru prima dată și este extrem de fericită, pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Natalia Oreiro este căsătorită de mai bine de 17 ani cu rockstarul Ricardo Mollo, solistul trupei Divididos. La un moment dat, în presă apăruseră speculații cum că relația lor ar fi fost pe muchie de cuțit, însă au decis să-și mai acorde o șansă de dragul băiețelului lor.

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro