Ce face și cum arată acum Lili din serialul "La bloc"? Actrița are aceeași coafură ca acum 12 ani

Publicat pe

Lili din serialul „La Bloc”, difuzat la Pro TV, arată ca acum 12 ani când debuta serialul. Actrița a intrat în casele tuturor românilor cu ajutorul acelei producții de televiziune care este difuzată chiar șia cum. 

La începutul anilor 2000, La Bloc a fost, putem spune fără să greșim, un serial-fenomen. Primul serial de comedie românesc și singurul, care a avut 524 de episoade ținea românii în casă la orele serii, pentru că era savuros, fresh și avea un scenariu genial. Printre actorii care atunci au făcut istorie s-au numărat Mihai Coadă, Dragoș Moștenescu, Alina Chivulescu, Dana Rogoz și Emil Mitrache, Mariana Dănescu.

Lili este extrem de cunoscută de telespectatori prin intermediul serialului La Bloc', dar și de iubitorii de teatru. Mariana Dănescu este o actriță  apreciată, care în anul 2018 putea fi văzută la Teatrul Metropolis din București.

Timp de cinci ani, în perioada 2002-2007, s-a filmat serialul „La Bloc', transmis de Pro TV, acum fiind difuzat în reluare pe Pro Cinema. Din distribuţie făcea parte şi cuplul format din Dragoş Moştenescu şi Mariana Dănescu (50 de ani), adică personajele Costel şi Lili.

Din 1994 este căsătorită cu actorul Ion Capră.

Ce face și cum arată acum Lili din serialul "La bloc"? Actrița are aceeași coafură ca acum 12 aniCe face și cum arată acum Lili din serialul "La bloc"? Actrița are aceeași coafură ca acum 12 ani

Americanu din serialul „La Bloc' a renunțat la taximetrie. Cu ce se ocupă acum

Deși a fost introdus în serial în rol de cuceritor, bărbatul galant, șarmant și potent financiar s-a dovedit a fi unul dintre cele mai… umane personaje. Altruismul și generozitatea au făcut din don juanul Americanu unul dintre cele mai simpatizate personaje ale serialului. Din nefericire, „La Bloc' a ajuns însă și la final și actorii, nu toți profesioniști, și-au văzut de proiectele personale. Emil Mitrache, în vârstă de 53 de ani, nu a avut norocul personajului său, așa că a fost nevoit să-și rotunjească într-un fel veniturile, pentru a se descurca.

Foto: Facebook, Libertatea 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter