Americanu' din serialul "La Bloc" a renunțat la taximetrie. Cu ce se ocupă acum

Publicat pe
Emil Mitrache, mai cunoscut după numele celebrului său personaj, Americanu’, s-a întreținut o vreme din taximetrie. Iată de ce a renunțat și cu ce se ocupă acum actorul!
Americanu' a fost cel mai simpatizat personaj din serialul "La bloc"

Americanu’ a fost cel mai simpatizat personaj din serialul „La bloc”

La începutul anilor 2000, La Bloc a fost, putem spune fără să greșim, un serial-fenomen. Primul serial de comedie românesc și singurul, care a avut 524 de episoade ținea românii în casă la orele serii, pentru că era savuros, fresh și avea un scenariu genial. Printre actorii care atunci au făcut istorie s-au numărat Mihai Coadă, Dragoș Moștenescu, Alina Chivulescu, Dana Rogoz și Emil Mitrache, alias Americanu’, poate cel mai simpatic dintre personaje.
Deși a fost introdus în serial în rol de cuceritor, bărbatul galant, șarmant și potent financiar s-a dovedit a fi unul dintre cele mai… umane personaje. Altruismul și generozitatea au făcut din don juanul Americanu’ unul dintre cele mai simpatizate personaje ale serialului. Din nefericire, „La Bloc” a ajuns însă și la final și actorii, nu toți profesioniști, și-au văzut de proiectele personale. Emil Mitrache, în vârstă de 53 de ani, nu a avut norocul personajului său, așa că a fost nevoit să-și rotunjească într-un fel veniturile, pentru a se descurca.
Emil Mitrache și Dragoș Moștenescu

Emil Mitrache și Dragoș Moștenescu

„Lucrez în asigurări, am un birou de mediere, joc teatru”

Drept urmare, actorul a făcut o vreme taximetrie, însă a renunțat dintr-un motiv cât se poate de justificat: Eu am făcut Uber timp de două-trei luni. Nu mai fac, pentru că am realizat că nu merită, sunt tot felul de condiţii care nu îmi convin. Acum lucrez în asigurări, am un birou de mediere, joc teatru. Săptămâna aceasta am două spectacole în Bucureşti. Lucram câteva ore seara, când aveam timp, şi cam atât', a povestit Emil Mitrache pentru Click!

Deși în serial era un burlac înrăit, actorul Emil Mitrache este căsătorit din 2012 cu Cristina, care i-a dăruit doi băieți – Teodor, în vârstă de 8 ani, și Eduard, în vârstă de 6 ani – alături de care, anul trecut, a câștigat ultima ediție a concursului Aici eu sunt vedeta!', de la Antena 1. Premiul câștigat atunci, în valoare de 8.500 de lei, l-a donat unei familii cu doi copii bolnavi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter