Sărbătoare la Monaco: Albert şi Charlene, fericiţi alături de gemenii lor de Ziua Naţională

Publicat pe

Pe 19 noiembrie, statul Monaco şi-a sărbătorit ziua naţională, iar Prinţul Albert şi Prinţesa Charlene au salutat mulţimea de la balconul Palatului unde au apărut împreună cu gemenii lor, Jacques şi Gabrielle.

 

Micuţii au crescut şi se pregătesc de cea de-a doua aniversare a lor care va avea loc în luna decembrie.

 

Alături de ei, Prinţesa Charlene a oferit o nouă reprezentaţie de stil şi feminitate. Pentru această zi specială ea a ales un outfit negru, accesorizat cu o pălărie cu flori, un şirag de perle şi un ruj într-o nuanţă puternică de roşu, care i s-a potrivit perfect.

 

Prinţesa Charlene a reuşit să cucearscă inimile poporului monegasc prin felul său de a fi, uşor timidă la început şi din ce în ce mai sigură pe sine cu trecerea anilor.

 

Prinţesa Charlotte Casiraghi a fost, de asemenea, una dintre cele mai elegante prezenţe. Îmbrăcată în roşu, frumoasa prinţesă l-a prezentat şi ea mulţimii pe fiul său, Raphael, în vârstă de 3 ani.

 

Foto: Hepta

 

Sărbătoare la Monaco: Albert şi Charlene, fericiţi alături de gemenii lor de Ziua NaţionalăSărbătoare la Monaco: Albert şi Charlene, fericiţi alături de gemenii lor de Ziua Naţională

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă