De ce nu se mută Melania Trump la Casa Albă

Publicat pe

În luna ianuarie, imediat după învestirea în funcție, Donald Trump se va muta la Casa Albă. El nu va fi însoțit însă și de Melania, iar aceasta este prima dată când o First Lady nu-și urmează soțul.

 

Motivul pentru care Melania a ales să rămână în New York este Barron, fiul în vârstă de 10 ani al cuplului, care învață într-o școală privată din Manhattan și căruia mama sa nu vrea să-i strice ritmul și să-l mute din mediul cu care deja s-a obișnuit, deoarece micuțul a fost și așa destul de afectat în timpul campaniei electorale a tatălui său.

 

 

Conform unui apropiat al cuplului care a făcut declarații pentru Huffington Post, „Melania este extrem de apropiată de Barron și s-au apropiat și mai mult pe parcursul campaniei electorale. Campania a fost grea pentru Barron, iar ea speră să păstreze această perturbare la un nivel minim”. Prin urmare, Prima Doamnă a ales ca ea și fiul său să rămână în continuare în New York, în Trump Tower, chiar dacă Donald Trump se va muta la Casa Albă în ianuarie, pentru a-și prelua prerogativele.

 

Nu este foarte clar când Melania și Donald își vor reuni familia, însă, conform surselor, se pare că mutarea la Washington D.C. va avea loc după luna iunie, când Barron va termina școala. De altfel, întrebat de reporteri când se va petrece acest lucru, Donald Trump  a răspuns: „Curând. După ce va termina cu școala.”.

 

Până atunci însă, una dintre problemele majore va fi, cu siguranță, asigurarea protecției Primei Doamne și a lui Barron, deoarece zona Fifth Avenue, unde se află Trump Tower, în apropiere de Central Park, Bloomingdale’s și Catedrala St. Patrick’s, este intens circulată, fiind punctul de atracție numărul unu din Big Apple. Deja forțele de ordine au fost suplimentate cu 50 de polițiști, iar în weekend, traficul a fost perturbat în toată zona. Mai mult ca sigur însă, nimic nu o va împiedica pe Prima Doamnă să-i ofere juniorului Trump liniștea și stabilitatea necesare unui copil de vârsta lui.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter