Andreea Bănică a ales numele băieţelui ei

Publicat pe

Încă din ziua în care Andreea Bănică dezvăluia în exclusivitate pentru VIVA! că este însărcinată a doua oară şi urmează să aducă pe lume un băieţel, vedeta a primit numeroase întrebări referitoare la numele micuţului.

 

Ea si Lucian au avut multe discuţii pe această temă, pentru ca până la urmă să fie aşa cum şi-a dorit ea: băieţelul se numeşte Noah Andrei.

 

15094915_10154302957654753_8470312185798045544_n

 

„A venit la spital în a 3-a zi de după naștere și mi-a spus cu sufletul deschis că băiețelul se va numi așa cum îmi doresc eu. Poate ați citit deja în presă sau ați văzut declarații în care spuneam că îmi doresc două prenume, iar Lucian unul singur. Aveam deja primul prenume, ANDREI și am început să punem pe hârtie toate prenumele care ne plăceau și se potriveau cu Andrei. I-am arătat că cel mai potrivit este cel ales de mine- NOAH. Andrei este numele pe care și l-a dorit foarte mult Lucian, iar mie mi-a plăcut mult Noah', a scris Andreea pe blog-ul ei.

 

Artista a ales aceste nume datorită semnificaţiei lor: Noah înseamnă alesul lui Dumnezeu, fiind echivalentul evreiesc al lui Noe. De asemenea, Andrei are o încărcătură spirituală foarte mare, Sf Andrei fiind unul dintre cei mai apropiați ucenici ai lui Iisus.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter