Sărutul cu care Catherine Deneuve a deschis Festivalul de film de la Cannes

Publicat pe

Catherine Deneuve a fost prezentă la deschidera Festivalului de film de la Cannes, celebra actriţă în vârstă de 72 de ani fiind protagonista unui moment de neuitat.  

 

A intrat pe scenă demnă precum o regină şi a părăsit-o a fel, după ce s-a sărutat cu Laurent Lafitte, prezentatorul galei de deschidere, cu 30 de ani mai tânăr decât ea. Totul fără explicaţii.

 

Un sărut neaşteptat pentru întreaga audienţă, bulversată de acest moment, extrem de bine pus în scenă de cei doi actori.

 

Catherine Deneuve a a arătat perect într-o superbă rochie neagră cu trenă roşie, semnată Gaultier, iar cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes promite să fie una plină de surprize.

 

La 72 de ani, Catherine Deneuve este un adevarat icon al cinematografie franceze. Actriţa din „Demoiselles de Rochefort' continuă să joace cartea seducţiei chiar şi la această vârstă. În 2014 ea poza pentru „New York Magazine' îmbrăcată în body, fotografiile alb-negru producând senzaţie la momentul respectiv.

 

Foto: Hepta

 

Sărutul cu care Catherine Deneuve a deschis Festivalul de film de la CannesSărutul cu care Catherine Deneuve a deschis Festivalul de film de la Cannes

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter