Scandalul continuă între Iulia și Mihai Albu! Designerul își acuză fosta soție că nu-l lasă să-și vadă copilul: "Vrea ca partenerul ei să-mi ia locul în viața fetiței"

Publicat pe

Mihai Albu și fosta lui soție, Iulia Albu, continuă războiul, iar designerul o acuză pe vedetă că nu îl lasă să își vadă copilul. Deși ambii părinți au custodie comună, iar domiciliul Mikaelei este acasă la mama ei, tatăl nu își poate vedea fetița, iar din această cauză, el suferă enorm.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu invocă tot felul de motive pentru care nu o lasă pe fetiță să își viziteze tatăl. Ea spune că Mihai Albu o lasă să stea prea mult pe tabletă, sau că îi dă mâncare nesănătoasă. Acum, tatăl copilului are accesul restricționat la fetiță, asta pentru că nu poate da de ea nici la telefon, nici pe rețelele sociale. Designerul spune că fosta lui soție i-a blocat toate căile prin care putea să își contacteze copilul.

'E o perioadă tulbure. Au trecut ceva luni bune în care nu am avut un raport bun cu fetița mea. Weekend-ul acesta, conform legii, fetița ar trebui să fie la tată, dar doar ar trebui. În iunie și în septembrie am văzut-o două zile, în octombrie o zi, și în august și-n septembrie deloc, deși avem o custodie comună, cu domiciliul la ea. Mereu a fost așa, tot timpul se întâmplă câte ceva ca să nu se poată să o văd. Îmi spune că nu o lasă să ne vedem că e COVID-19, că o las prea mult pe tabletă, că îi dau mâncare nesănătoasă, deși nu e adevărat, iar fata vrea să ne vedem. Dar ea are numărul meu blocat, are Instagram și acolo mă are blocat, și eu o pot vedea doar dacă-mi arată prietenii ce postează sau dacă o sun pe ea, deși îmi spune că mă va suna ea mai târziu. Mi-a zis că e un cont administrat de ea și ea decide cine o poate vedea pe fetiță și cine nu. Nu știu dacă conștientizează că ea prin modul ăsta îi face rău și copilului, în primul rând. Dar ea e foarte mândră de ce face, nu cred că pune la suflet', a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Mihai spune că din lipsa lui în viața fetei, cea mică suferă foarte mult, ba chiar îi aduce și multe acuzații, căci nu înțelege multe lucruri care i se întâmplă.

Scandalul continuă între Iulia și Mihai Albu! Designerul își acuză fosta soție că nu-l lasă să-și vadă copilul: "Vrea ca partenerul ei să-mi ia locul în viața fetiței"Scandalul continuă între Iulia și Mihai Albu! Designerul își acuză fosta soție că nu-l lasă să-și vadă copilul: "Vrea ca partenerul ei să-mi ia locul în viața fetiței"

'Fetița este fericită când mă vede, nu înțelege ce i se întâmplă, ba chiar, de multe ori mă acuză pe mine că nu fac lucruri pentru a o vedea mai mult. Eu simt din privirea și atitudinea ei că este nefericită pentru relația cu mine​. Eu fac tot posibilul, am anunțat autoritățile, toți fac cercetări, acum suntem monitorizați până în februarie. Deși când am chemat prima dată poliția, am crezut că o va amenda, o va certa, dar m-au chemat să dau declarații și au zis că o să vadă ce se întâmplă', a mai adăugat creatorul de modă.

De asemenea, vedeta mai spune că tot ceea ce face Iulia Albu este pentru a o face pe fata lor să-l vadă și să creadă că actualul blondei este tatăl ei adevărat.

Citește și:

Anca Țurcașiu și-a schimbat viața radical, la 4 luni după divorț. A lăsat trecutul în urmă și se relansează în showbiz

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: ‘În urma investigațiilor, doctorii au descoperit…’

Simona Halep, primele declarații după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Cum arată la 10 zile de când s-a îmbolnăvit: „Mă simt minunat!'

'Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt 'boșorog expirat', așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic', a concluzionat Mihai Albu la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter