Adevărul despre scandalul de la FERMA, dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase: ”Mi se pare ceva îngrozitor”

Publicat pe

Claudia Pavel și Brigitte Năstase au fost în mijlocul unui scandal monstru, la Ferma. Cele două nu s-au mai înțeles și au ajuns să se jignească, în repetate rânduri. După ce a fost elimată de la Ferma, Claudia Pavel a venit la Interviurile VIVA! și a lămurit întreg scandalul. Am aflat de la ea de la ce a pornit totul, dar și adevărul privind acuzațiile pe care Brigitte i le-a adus. 

 

Despre Claudia Pavel și Brigitte Năstase s-a spus, la Ferma, că au împărțit același bărbat, mai exact pe Cătălin Cazacu. Însă, fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit, tot în cadrul emisiunii, că primul ei soț a înșelat-o cu artista, în urmă cu mai mulți ani. De altfel, primul soț al Brigittei Sfăt a murit în urmă cu aproximativ 15 ani.

Claudia Pavel a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a dezvăluit că ea nu a știut până când a ajuns acasă lucrurile pe care Brigitte Năstase le spunea la Ferma, despre ea. Cântăreața a vrut să lămurească presupusa relație dintre ea și fostul soț al Brigittei Năstase, nu de alta, dar acuzațiile primite aproape ca au șocat-o.

'Brigitte este motorul acestor certuri. Hai să nu luăm de bună ce spune femeia asta. Lucrurile cu Cazacu au fost clarificate. Eu nu am cunoscut-o pe această femeie înainte. Nu știam absolut nimic despre ea. În momentul în care am ajuns acasă am aflat și eu ce spunea despre mine. Ea acolo făcea pe fata bună. Spunea că am fost cu soțul ei decedat. Eu pe omul acela nu-l cunosc și nici nu știu cum îl cheamă. Am înțeles că acest om a murit în anul 2002, asta înseamnă că relația mea cu el trebuia să se întâmple înainte, adică atunci când aveam eu 15 ani și eram mare vedetă și aveam mare succes în trupa Candy. Mi se pare ceva îngrozitor. Nu se poate abera în halul acesta la adresa mea. Dacă vrei răspunsul meu la caterincă… Pot să spun că da, este adevărat, dar s-a întâmplat după ce acest om a murit. Ca să fie ceva mai spectaculos. (…) Ca să spui că eu la 15 ani am avut o relație cu un bărbat însurat este cea mai mare prostie', a declarat Claudia Pavel la Interviurile VIVA!.

Citește și: Claudia Pavel a fost eliminată de la Ferma. Cântăreața a părăsit competiția

Citește și: Brigitte Năstase și Claudia Pavel nu l-au împărțit doar pe Cătălin Cazacu. Carmen Negoiță aruncă bomba!

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter