Claudia Pavel a avut probleme de sănătate la Ferma. După ce a fost eliminată, a mers de urgență la medic

Publicat pe

Claudia Pavel a rezistat în show-ul Ferma de la Pro TV 5 săptămâni. A luptat în patru dueluri, dar în ultimul nu a mai făcut față. Se pare că ea avea mari probleme de sănătate. Pe parcursul episoadelor de la TV, producătorii nuau difuzat deloc faptul că ea a acuzat durori mari de stomac. 

Claudia Pavel, invitată la Interviurile VIVA!, a povestit despre experiența prin care a trecut la Ferma. Nu i-a fost deloc ușor, a rezistat cu greu duelurilor și atacurilor concurenților. Mai mult decât atât, cântăreața a avut și mari probleme de sănătate. S-a aflat abia acum.

Stomacul i-a dat mari bătăi de cap, chiar înainte de confruntările cu colegele ei.

„Am avut probleme cu stomacul, am vomitat, în special înainte de dueluri.

În a doua probă din ultimul duel a trebuit să car lapte în gură…eu am muncit fizic, de dimineață până seara, am fost abuzată emoțional și verbal în continuu, asta îți mănâncă toată energia.

M-am resimțit când am ieșit, mi-am făcut niște controale, mi-am revenit și cu stomacul. Resimt în schimb o oboseală cronică.”, a spus Claudia Pavel în exclusivitate pentru VIVA!.

Este cel mai controversat concurent de la Ferma! Claudia Pavel spune tot despre scandalurile cu Brigitte Nastasese și cu Jorge!

Publicată de Revista VIVA! pe Luni, 11 martie 2019

Scandalul de la Ferma dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase nu s-a încheiat nici acasă

Despre Claudia Pavel și Brigitte Năstase s-a spus că au împărțit același bărbat, mai exact pe Cătălin Cazacu. Însă, fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit că primul ei soț a înșelat-o cu artista în urmă cu mai mulți ani. Primul soț al Brigittei Sfăt a murit în urmă cu mai mulți ani.

Claudia Pavel a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a dezvăluit că ea nu a știut până când a ajuns acasă lucrurile pe care Brigitte Năstase le spunea la Ferma. Cântăreața a vrut să lămurească presupusa relație dintre ea și fostul soț al Brigittei Năstase.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter