Schimbări majore în al doilea sezon al ”Exatlon”

Publicat pe

Al doilea sezon al reality show-lui 'Exatlon' vine cu modificări majore în modul desfășurării probelor și selecția câștigătorilor. 

„Exatlon', show-ul fenomen care a transformat oameni obișnuiți în adevărați eroi începe miercuri, 29 august, la ora 19:30, și urmează să fie difuzat 5 zile pe săptămâna, de miercuri până duminică.  Cei 20 de concurenți, 10 Faimoși și 10 Războinici, se află deja în Republica Dominicană și sunt gata să treacă prin cea mai dura și, în același timp,  frumoasă experiență a vieții lor. Aceștia, dar și telespectatorii vor avea parte de o serie de suprize, unele care țîn de detalii de producție, altele chiar de evoluția individuală, în Republica Dominicană, a fiecărui războinic sau faimos în parte.

În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, și nu în urmă SMS-urilor, că în sezonul precedent. 10 Faimoși și 10 Războinici se aruncă într-o lupta reală, cu miza uriașă, premiul de 100.000 de Euro, dar și aprecierea a milioane de oameni! În acest sezon intră adevărați campioni, pasionați de sport, oameni pregătiți fizic și psihic, determinați să rămână până la final în concurs, pentru a demonstra că nu au ajuns întâmplător în competiție.

Echipa Faimosilor este formată din nume grele ale sportului românesc și vedete pasionate de sport și viață sănătoasă. Monica Roșu – dublu medaliată la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristina Nedelcu – multiplă campioană mondială la gimnastică aerobică, Yamato Zaharia –  multiplu campion mondial la Kempo, Ana Georgescu – campioană internațională la gimnastică ritmică, Silvia Stroescu- campioană olimpică la gimnastică, Cristi Pulhac – fotbalist de top,  Mirel Drăgan – multiplu campion mondial, european și național la Kempo, Adrian Blidaru – jucător profesionist de baschet, Lili Sandu – cântăreața, actrița, și Whats UP – compozitor, cântăreț și producător muzical, aceștia sunt cei 10 Faimoși care vor lupta împotriva celor 10 Războinici, adversari redutabili, pregătiți și ei pentru marea înfruntare de la „Exatlon', prin preocupările sportive pe care fiecare dintre ei le are în viață profesională sau privată.

Din echipa Războinicilor fac parte Ciprian Silasi – cântăreț de muzică populară, Corina Petruț – make-up artist, Alin Andronic – student,  Ana-Maria Otvos – antrenor de fitness, Doru Mesesan – antrenor de fitness, lulian Pîtea- instructor de schi, Ana Taran – antrenor personal, Beatrice Olaru – antrenor fitness, Naomi Muscă – studentă, Călin Novacescu – antrenor de fitness și taekwondo.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter