Ce rochii de mireasă au purtat vedetele în ziua nunții! 12 imagini de colecție!

Publicat pe
Ce rochii de mireasă au purtat vedetele în ziua nunții! 12 imagini de colecție!Ce rochii de mireasă au purtat vedetele în ziua nunții! 12 imagini de colecție!

S-a vorbit mult despre rochii de mireasă zilele acestea, după nunțile fiului lui Liviu Dragnea și a lui Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu. Întotdeauna un subiect controversat, ținutele din ziua cea mare suscită interes și creează rumoare. Și duc la păreri diametral opuse. Iată ce rochii de mireasă au purtat vedetele la nunțile lor, în 12 imagini de colecție, din care te poți inspira.

Cristina Șișcanu se află în centrul unei dispute iscate de la ținuta pe care aceasta a ales să o poarte în ziua reînnoirii jurămintelor de căsătorie cu Mădălin Ionescu. După ce alegerea ei stilistică a fost aspru criticată pe net, vedeta a răbufnit chiar în noaptea nunții, postând un mesaj amplu în social media. Inspirate sau nu, rochiile de mireasă ale vedetelor vor fi întotdeauna subiect everfescent de discuție. Iată ce rochii de mireasă au purtat vedetele la nunțile lor, în 12 imagini de colecție, din care te poți inspira. Sau nu!

Ce rochii de mireasă au purtat vedetele la nunțile lor

La nunta sa grandioasă cu Cătălin Măruță, în 2008, la Târgu-Jiu, Andra a purtat o rochie amplă, creată de Ersa Atelier, împodobită cu cristale Swarovski.

În 2012, Elena Gheorghe se căsătorea cu iubitul său de cursă lungă, Cornel Ene. Cîntăreața a schimbat două ținute în ziua cea mare. Dacă la biserică a purtat o creație fantastică marca Emanuel Mota, pentru petrecere a ales, ca și Andra, Atelier Ersa.

Tot în 2012 avea loc nunta Danei Rogoz cu regizorul Radu Dragomir. Nunta a avut loc într-un decor idilic, pe pajiștea Palatului Mogoșoaia, unde vedeta a purtat o rochie Parlor.

2012 a fost un an bun pentru nunți. Delia și Răzvan Munteanu și-au unit destinele pe 30 august 2012, artista purtând în ziua nunții două ținute, dintre care una foarte costisitoare, marca Vera Sposa.

Toamna lui 2012 a fost marcată de una dintre cele mai mediatizate nunți ale unei persoane publice. Elena Băsescu se căsătorea cu Bogdan Ionescu în cadrul unei ceremonii la care mireasa a ales să poarte o rochie de câteva mii de euro Sophie Hallette.

Andreea Ibacka, care va deveni toamna aceasta mama unei fetițe, s-a căsătorit cu Cabral în 2011, avându-i ca nași pe Irina și Răzvan Fodor. Frumoasa blondă a ales pentru marea zi o rochie creată de designerul roman  Deea Buzdugan.

S-a vorbit mult despre nunta Adelei Popescu cu Radu Vâlcan, din vara lui 2015. Desfășurată într-un decor de vis, în mijlocul naturii, departe de ochii curioșilor, ceremonia a fost una extrem de frumoasă, iar rochia Adelei un vis, creație Atelier Otilia Brăiloiu. 'Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţi pentru o viaţă! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum', nota Adela pe blogul său la câteva zile după nuntă.

Acum zece ani, într-o zi de vară toridă, la Palatul Știrbey, își uneau destinele Adelina și Cristi Chivu. Însărcinată cu primul copil, mireasa a ales pentru grandiosul eveniment la care a luat parte toată lumea bună a Bucureștiului o rochie Armani, marcă aleasă și de mire pentru costum.

 În 2015, în cadrul unui eveniment la care au participat circa 400 de persoane, a avut loc nunta Andei Adam cu Sorin Andrei. Cântăreața a purtat două ținute, dar cea mai spectaculoasă a fost cea purtată în prima parte a zilei, Bella Sposa, al cărei preț a fost direct proportional cu efectul wow.

Nu se putea ca prezentatoarea 'Bravo, ai stil!' să nu facă senzație la propria nuntă, ce a avut loc în toamna anului trecut. Ilinca Vandici a ales, pentru nunta cu alesul inimii, Andrei Neacșu, nu mai puțin de trei creații, pe care le-a schimbat în funcție de momentul zilei. Astfel, mireasa a ales pentru biserică o creație Răzvan Ciobanu, iar pentru petrecere o ținută Lou Lou, dar și un costum alb imaculat.

La nunta sa din 2009 cu omul de afaceri Dragoș Băltean, un eveniment cu măsuri sporite de securitate, Cristina Rus a ales să poarte o rochie Ersa Atelier, după ce inițial se zvonise că va schimba două ținute în ziua cea mare.

Foto: Libertatea, arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Andreea Esca, despre retragerea de la pupitrul Ştirilor Pro TV. Declaraţiile inedite ale prezentatoarei TV – EXCLUSIV

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, s-a inspirat de la Meghan Markle pentru nunta fiului liderului PSD. Rochia a costat 1.350 de lire sterline!

  

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă