Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, s-a inspirat de la Meghan Markle pentru nunta fiului liderului PSD. Rochia a costat 1.350 de lire sterline!

Publicat pe

În acest weekend, liderul PSD Liviu Dragnea și-a însurat fiul, iar cei 700 de invitați s-au întrecut în ținute. Una dintre cele mai remarcabile prezențe a fost chiar Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, care s-a inspirat de la Meghan Markle în alegerea uneia dintre cele trei outfituri.

La finele acestei săptămâni, Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, și iubita lui, Gina Tătulescu, și-au unit destinele la Palatul Snagov, în prezența a 700 de invitați. Și cum la un eveniment de o asemenea amploare invitații au fost unul și unul, toată lumea a acordat o atenție specială outfiturilor. Evident, în afara mirilor, bineînțeles, care au atătat superb, în centrul atenției s-a aflat Irina Tănase, iubita liderului PSD și amfitrionul evenimentului. Tânăra în vârstă de 25 de ani a ales să poarte pentru cununia civilă o rochie de culoare bleumarin, pe cât de simplă, pe atât de elegantă.

Rochia creată de Roland Mouret a fost purtată și de Ducesa de Sussex

Dacă deunăzi scriam că Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a devenit în scurt timp un style icon și, deci, un model pentru tinerele din lumea întreagă, iată că exemplificarea a venit mai repede decât credeam – Irina Tănase s-a inspirat de la Meghan Markle în alegerea uneia dintre ținutele pentru eveniment, alegând să poarte, la oficierea cununiei civile, o rochie pe care am văzut-o, cu doar o zi înainte de propria nuntă, la Meghan Markle. Este vorba despre o superbă creație a designerului Roland Mouret, ce face parte din colecția Resort 2018, a primit numele  „Barwick' și costă nu mai puțin de 1.350 de lire sterline.

Irina s-a asortat perfect cu iubitul ei, care, pentru acel moment al zilei, a purtat un sacou vișiniu, la care a asortat o cravată de aceeași culoare. La cununia religioasă, cei doi și-au schimbat din nou ținutele, irina purtând o rochie în două culori, negru și roz, iar seara, la petrecere, ea a optat pentru o rochie de culoare verde, în timp ce socrul mare s-a îmbrăcat într-un costum negru impecabil, cu papion.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, s-a inspirat de la Meghan Markle pentru nunta fiului liderului PSD. Rochia a costat 1.350 de lire sterline!Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, s-a inspirat de la Meghan Markle pentru nunta fiului liderului PSD. Rochia a costat 1.350 de lire sterline!

 

Foto: Hepta, Instagram, Libertatea 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter