Scriitoarea J.K. Rowling susține că s-a vindecat de COVID-19 în două săptămâni: „Deși nu am fost testată, am avut toate simptomele”

Publicat pe

Celebra autoare a seriei „Harry Potter' a anunțat că s-ar fi vindecat de coronavirus, după două săptămâni în care a avut toate simptomele infecției. Cu toate astea, J.K. Rowling nu a fost testată.

Scriitoarea J.K. Rowling susține că s-a vindecat de COVID-19 în două săptămâni: „Deși nu am fost testată, am avut toate simptomele'Scriitoarea J.K. Rowling susține că s-a vindecat de COVID-19 în două săptămâni: „Deși nu am fost testată, am avut toate simptomele'

„În ultimele două săptămâni am avut toate simptomele de COVID-19 (deşi nu am fost testată), a scris Rowling pe contul ei de Twitter.

Ea a postat și un videoclip cu o tehnică de respirație recomandată de soțul ei, medic în Marea Britanie, care, spune autoarea, a ajutat-o să își gestioneze simptomele.

„M-am recuperat complet şi vreau să vă împărtăşesc o tehnică recomandată de medici care nu costă nimic, nu are efecte secundare, dar vă poate ajuta pe voi sau pe cei apropiaţi vouă, a adăugat ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter