Demi Moore și Bruce Willis se înțeleg mai bine ca niciodată și petrec împreună perioada de carantină! Au postat imagini amuzante, din izolare!

Publicat pe

Demi Moore și Bruce Willis se înțeleg mai bine ca niciodată! Cel puțin așa reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare.

Demi Moore și Bruce Willis se înțeleg mai bine ca niciodată și petrec împreună perioada de carantină! Au postat imagini amuzante, din izolare!Demi Moore și Bruce Willis se înțeleg mai bine ca niciodată și petrec împreună perioada de carantină! Au postat imagini amuzante, din izolare!

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în urmă cu 20 de ani, astfel că astăzi nu mai există resentimente între ei. Au împreună trei fiice și se pare că familia s-a unit tot mai mult în vremea coronavirusului.

Cei doi actori s-au izolat și trăiesc momente inedite în familie. S-au îmbrăcat în pijamale asortate și alături de fiica lor, Scout și iubitul fiicei mai mici, Tallulah, au făcut o adevărată ședință foto, notează click.ro.

Cum se înțeleg Demi Moore și Bruce Willis

De câteva săptămâni bune, întreaga familie este în autoizolare și se pare că le priește de minune.

În timpul acestei perioade, fetele au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare pentru a ilustra cu ce se ocupă în această perioadă.

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți timp de 13 ani și au împreună trei fiice: Rumer de 32 de ani, Scout de 29 de ani și Tallulah, în vârstă de 26 de ani.

Relația dintre cei doi foști soți este foarte bună în prezent. Mai mult, în luna martie, cu ocazia zilei de naștere a lui Bruce Willis, Demi a transmis un mesaj emoționant și a postat o imagine de pe vremea când cei doi erau căsătoriți, unde Bruce apare alături de fete: „La mulți ani, Bruce! Îți mulțumesc pentru cele mai minunate trei cadouri din viața mea, pe care tu mi le-ai oferit'.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter