Alex Abagiu și Radu Vlăduț sunt primii semifinaliști Asia Express sezon 3. Lupta devine din ce în ce mai grea: „Nu îmi venea să cred ce aud”

Publicat pe

Alex Abagiu și Radu Vlăduț sunt semifinaliștii sezonului trei din Asia Express, unde probele devin din ce în ce mai grele. Cei doi concurenți sunt extrem de consecvenți și fac față cu brio la probele din Asia Express.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț sunt primii semifinaliști Asia Express sezon 3. Lupta devine din ce în ce mai grea: „Nu îmi venea să cred ce aud'Alex Abagiu și Radu Vlăduț sunt primii semifinaliști Asia Express sezon 3. Lupta devine din ce în ce mai grea: „Nu îmi venea să cred ce aud'
Citește și: Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: ‘Toată lumea care ajunge să-l cunoască…’

Momentan, concurenții se află în Taiwan, iar presiunea devine din ce în ce mai greu de suportat, pentru că în curând vom afla echipa câștigătoare. 

Au mai rămas doar cinci echipe în joc, iar lucrurile sunt foarte cmplicate, mai ales pentru că aici localnicii nu prea vorbesc engleză, așa că echipele trebuie să se descurce mai mult prin semne. 

Citește și: Cine sunt Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț de la Asia Express. Cei doi și-au atras antipatiile tuturor echipelor

Finalul etapei a opta a fost unul apoteotic pentru Alex Abagiu și Radu Vlăduț. Cei doi au fost pe primul loc în clasament, așa că s-au calificat automat în semifinale. 

„Nu îmi credeau urechile ce aud! Nu am crezut niciodată că vom vorbi despre momentul în care suntem semifinaliști Asia Express!', a spus Alex cu ochii în lacrimi.

Citește și: Alexandru Abagiu, cu perna din argint la Asia Express: „Este un scut de protecție între mine și bălegarul pe care urmează să dorm!’

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au calificat direct în cursa pentru ultima șansă, iar Adda și Cătălin s-au alăturat și ei în urma votului primit din partea colegilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter