Seara plină de adrenalină a vedetelor

Publicat pe

Vedetele au avut parte de o doza considerabila de adrenalina la Fratelli Studio, unde a avut loc lansarea noului parfum Yves Saint Laurent Black Opium, descris ca o intepretare rock a senzualității, ca o doză de adrenalină pentru o viață intensă.

 

Prin urmare, poate nu întâmplător, printre invitatii speciali s-au numărat vedetele obișnuite cu emoția transmisiunilor în direct, precum Andreea Esca, Amalia Enache, Carmen Brumă sau Cătălin Măruță.

 

Conceptul evenimentului a fost construit în jurul ideii de a dezvalui celor prezenți noua femeie Yves Saint Laurent, scop în care s-a creat un spațiu  dedicat transformării, unde cei prezenți au avut ocazia sa descopere care sunt pașii pentru a intra în noul univers al frumuseții.

 

Momentele de machiaj susținute de echipa de make-up artisti a brand-ului si momentele de hair styling realizate sub coordonarea Ambasadorului LOreal Professionnel, Florin Noje, au conturat personalitatea femeii Black Opium.

 

Seara plină de adrenalină a vedetelorSeara plină de adrenalină a vedetelor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter