Secretul dezvăluit de Andreea Esca, după 25 de ani la PRO TV: are miopie și poartă lentile de contact

Publicat pe

Andreea Esca este cea mai veche și, cu siguranță, cea mai iubită prezentatoare de știri din România, însă puțini știu ce secret ascunde: are miopie și poartă lentile de contact. Iată ce dezvăluiri a făcut recent vedeta PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ani de zile o vedem la pupitrul știrilor fără ochelari, însă Andreea Esca a dezvăluit recent că are miopie și poartă lentile de contact. După cum se poate vedea în fotografiile postate de vedeta PRO TV recent pe contul ei de socializare, Andreei îi stă foarte bine și cu ochelari. Totuși, prin natura profesiei, a fost nevoită să renunțe la acest accesoriu și să apeleze la lentile…

Andreea Esca suferă de miopie și poartă lentile de contact

Din 1995 Andreea Esca este cea pe care majoritatea românilor au privit-o zi de zi la jurnalul de seară, însă nimeni nu a bănuit că suferă de miopie și a apelat la lentile de contact. Chiar dacă, în diferite ocazii, carismatica știristă a mai putut fi văzută purtând ochelari, aceștia au lipsit întotdeauna când se afla la pupitrul știrilor. Într-o postare pe contul ei de socializare, unde și-a surprins fanii cu trei fotografii în care poartă ochelari, Andreea Esca a mărturisit că i-au plăcut dintotdeauna ochelarii și și-a dorit să-i poarte chiar și atunci când nu avea probleme de vedere.

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi', a dezvăluit Andreea Esca pe pagina ei de socializare.

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Andreea Esca în urmă cu fix 20 de ani. VIVA! a vizitat-o în 1999 în noua casă

Citește și: Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu”

Citește și: Andra Volos își face o operație estetică de 12.000 de euro: „I-am scris medicului acum vreo doi ani”

Citește și: Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor:„Îmi revin cât de curând

Fanii vedetei au fost foarte încântați și au complimentat-o în număr mare, postarea Andreei adunând peste 26.000 de like-uri în 24 de ore.

Peste 26.200 de persoane au apreciat postarea vedetei și i-au lăsat peste 300 de mesaje.

„Da ești foarte frumoasă', Ce bine îți vin', „Da, doamna profesoară', „Și eu făceam același lucru cu mama, sunt fan ochelari', Arăți și mai tânără!”, „Da, mai ales când nu vrei să vezi pe cineva. Îi dai jos și… magie', sunt doar câteva dintre comentariile apreciative ale fanilor.

Cea mai mare gafă pe care a făcut-o în carieră

Cu toate că este un profesionist de excepție, nici Andreea Esca nu a fost scutită, de-a lungul carierei, de situații mai mult sau mai puțin jenante, în direct, la TV. Invitată în emisiunea Întrebarea Mesei Rotunde, știrista nu s-a sfiit să povestească o întâmplare care i-a dat de furcă, în urmă cu niște ani. Andreea și-a deschis sufletul și a recunoscut că a avut parte de o situație mai neplăcută în timpul unui jurnal. Vedeta a încurcat invitații care se aflau în platou și, chiar dacă totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, ea mărturisit că întâmplarea i s-a părut o eternitate.

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.

Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut’, a povestit Andreea Esca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter