Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor: "Îmi revin cât de curând"

Publicat pe

Andreea Tonciu încheie un an greu, în care a ajuns de multe ori pe mâna medicilor, în calitate de pacient sau de însoțitor pentru familia ei, în același stil. Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor, dar a postat recent un mesaj prin care își liniștește fanii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Andreea Tonciu a fost la înmormântarea unei persoane apropiate și a postat pe Instagram imaginile durerii. Iată că problemele nu-i dau pace și pe final de an a ajuns iar la spital. Bruneta a împărtășit și de data asta fanilor ei prin ce trece și a postat fotografii în care apare pe un pat de spital, cu perfuzii în mână.

Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor: "Îmi revin cât de curând"Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor: "Îmi revin cât de curând"

Pentru că nu a dat detalii despre starea ei de sănătate și a postat doar o imagine care a lăsat multe interpretări, fanii s-au speriat, așa că Andreea Tonciu a fost nevoită să revină cu explicații.

'Bună dimineața s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând', a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat.Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații după ce a născut o fetiță:„Nu mai pot după ea. Cum arată după ce a devenit mamă prima oară

Citește și: Nume noi vehiculate pentru Survivor România 2022.Sora lui Culiță Sterp este pe listă

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian.Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion

Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor

În urmă cu câteva luni, Andreea Tonciu a fost pe perfuzii cu toată familia după ce ar fi contractat toți un virus. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! a fost nevoită să cheme ambulanța de două ori, prima dată pentru fiica sa Rebeca, apoi pentru soțul ei, Daniel Niculescu, după ce amândoi au acuzat o stare de rău.

Andreea a specificat atunci că nu este vorba despre coronavirus, însă fanii săi au întrebat-o în comentarii dacă nu este vorba cumva despre enterocolită, o problemă frecventă în această perioadă.

În plus, unul dintre fani a întrebat-o dacă nu cumva are legătură cu hotelul în care și-au petrecut vacanța zilele trecute pentru că, o coincidență sau nu, și persoana respectivă spune că a avut aceleași probleme după un sejur la mare în același loc.

„Există un virus, norovirus se numește, care debutează cu probleme digestive și, din păcate, l-am luat și noi. Nu știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte.

(…) Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat. Am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare. A doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane’, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars, în august.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter