Fiul lui Victor Socaciu, declarații sfâșietoare la priveghiul tatălui său: „Ar fi fost frumos să fie mai multă lume”

Publicat pe

Fiul lui Victor Socaciu a făcut declarații sfâșietoare la priveghiul tatălui său. Victoraș Socaciu se află în aceste momente la Palatul Parlamentului, după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui său a fost depus astăzi, 29 decembrie 2021, în Camera Deputaților. Tânărul în vârstă de 23 de ani este îngenuncheat de durere și îi mulțumește mamei sale, Marina Almășan pentru sprijin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Victor Socaciu a făcut câteva declarații sfâșietoare la priveghiul tatălui său. Fiul regretatului solist și al Marinei Almășan trece prin clipe grele, după ce părintele său s-a stins din viață. Ieri, acesta a fost prezent la Sala Palatului, loc în care fusese depus sicriul marelui artist, iar astăzi a venit și la Palatul Parlamentului, după ce sicriul a fost mutat, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Fiul lui Victor Socaciu, declarații sfâșietoare la priveghiul tatălui său: „Ar fi fost frumos să fie mai multă lume'Fiul lui Victor Socaciu, declarații sfâșietoare la priveghiul tatălui său: „Ar fi fost frumos să fie mai multă lume'

Victor Socaciu a lăsat în urma lui trei moștenitori. Solistul a avut două fete și un băiat, toți fiind rezultați din relații diferite. Singurul fiu al marelui artist a fost făcut cu prezentatoarea TV Marina Almășan. Tânărul are în prezent 23 de ani și are inima împietrită de durere după ce a aflat vestea cutremurătoare. A venit astăzi la Palatul Parlamentului, loc în care a fost depus sicriul cântărețului, pentru a-și lua „rămas-bun'.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului.Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Citește și: Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu. Soția susține că a luat și o bacterie din spital:„A făcut…'

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian.Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars

Citește și: Culiță Sterp a investit într-o nouă afacere.Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un foc

Fiul lui Victor Socaciu, declarații sfâșietoare la priveghiul tatălui său

Aflat la Palatul Parlamentului, fiul lui Victor Socaciu a făcut primele declarații după ce artistul s-a stins din viață. Sicriul cu trupul neînsuflețit al solistului va ma sta în Camera Deputaților doar câteva ore, iar după aceea, cortegiul funerar se va îndrepta către localitatea Cornu, din județul Prahova.

Îmbrăcat în negru, Victoraș Socaciu e vizibil afectat de moartea tatălui său. Tânărul crede că ar fi fost frumos ca să vină mai multă lume la Palatul Parlamentului, pentru a-și lua „adio' de la Victor Socaciu. Cu toate astea, el e de părere că oamenii care au venit astăzi au fost și cei mai de preț.

Victoraș Socaciu, mesaj pentru Marina Almășan

Printre altele, Victoraș Socaciu a povestit că a aflat de moartea tatălui său de la sora lui, Iulia. Primul lucru pe care l-a făcut apoi a fost să o sune pe mama sa, Marina Almășan, fosta soție a artistului. I-a mulțumit prezentatoarei TV pentru că îl sprijină, așa cum a făcut-o întotdeauna, mai ales în astfel de momente grele.

„Ar fi fost frumos să fie mai multă lume, dar cei care au fost au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ce contează până la urmă.

Mama a fost acolo. M-a sunat sora mea Iulia, eu eram la munte. Când am aflat alaltăieri am venit direct aici… Prima persoană pe care am sunat-o a fost mama, i-am zis la telefon. A fost și e în continuare lângă mine așa cum a fost în toți acești ani și-i mulțumesc foarte mult', a spus fiul lui Victor Socaciu pentru Antena 3.

Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu

La scurt timp după ce Victor Socaciu s-a stins din viață, fosta lui soție, Marina Almășan, a dezvăluit care a fost ultima lui dorință. Potrivit spuselor vedetei de televiziune, artistul spunea mereu că vrea să fie înmormântat la Cornu. Prezentatoarea TV crede că fiicele lui îi vor respecta dorința. Totodată, ea a precizat că deocamdată nu știe dacă va fi prezentă la înmormântare.

„Nu este deloc o veste bună. Îmi pare foarte rău. Familia lui se va ocupa de tot. Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță fiicele lui îi vor respecta dorința. Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de rapaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară..

De dinaintea transplantului au început problemele. Transplantul a fost șansa la o viață normală, altfel fără el ar fi fost condamnat la o viață de chin, cu dializă de 3 ori pe zi. Nu știu cum s-a mai descurcat și câtă grijă a avut de el după ce ne-am despărțit. Îl voi susține pe Victor Jr. Nu știu dacă eu voi fi prezentă la înmormântare, însă Victor va fi cu siguranță’, a mărturisit Marina Almășan pentru click.ro.

Sursă foto: Facebook, Captură antena 3

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter