Delia, scoasă din sărite la iUmor: "Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu că este prostituată!"

Publicat pe

Delia a fost întotdeauna jurata cea mai blândă de la iUmor, însă recent artista a fost vizibil deranjată de calitatea glumelor aduse în scenă de unul dintre concurenți. Numărul de roast al lui Octavian Man a făcut-o pe artistă să reacționeze dur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a avut o ieșire perfect justificată, în finala iUmor, la adresa unui concurent, care a făcut glume sexiste extrem de deranjante. Acela a fost și momentul în care a reușit să o scoată din sărite pe artistă, care i-a dat o replică usturătoare. Octavian Man a preentat un roast în care a atacat vedetele din showbizul autohton, însă genul său de umor nu a amuzat pe nimeni, iar pe Delia cu atât mai puțin…

Delia, scoasă din sărite la iUmor: "Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu că este prostituată!"Delia, scoasă din sărite la iUmor: "Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu că este prostituată!"

Delia, reacție dură în finala iUmor: „Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu că este prostituată!”

Ovidiu Man a făcut glume fără perdea despre Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, Natalia Mateuț, Alina Plugaru, Laurette, Daniela Crudu și nu numai, însă genul său de umor, cu tentă sexistă, a deranjat-o foarte tare pe Delia, spre surprinderea lui Mihai Bendeac. Artista nu s-a amuzat deloc la poantele lui Man, care miza pe succes, iar la finalul numărului concurentului a avut un dialog destul de aprins cu Mihai Bendeac, care a mărturisit că nu a văzut-o niciodată pe artistă „în halul ăsta de fiartă” și că „se transformase în dragon”. „Să te ferească Dumnezeu să o enervezi pe Matache!”, a conchis actorul.

Citește și: Cine este Octavian Man, finalist iUmor. A absolvit Facultatea de Inginerie

Citește și: Anda Adam a rămas blocată pe munte, după scandalul de la hotel: „Sperăm că ajunge la noi…”

Citește și: Cine este soţul actriţei Anca Androne, Delia din serialul Adela.A jucat în Harry Potter!

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil:„Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și să înțelegi e vorbi despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant', a replicat Delia la iUmor.

Mihai Bendeac i-a spus atunci colegei sale de juriu că a devenit o feministă… puțin într-o zonă extremistă.

„E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie”, i-a răspuns Delia.

Ce a spus Ovidiu Man despre vedete la iUmor

Scânteia care a aprins focul și care a făcut-o pe Delia să-și iasă din sărite la iUmor a fost gluma făcută de Ovidiu Man (23) despre Alexandra Stan.

„Alexandra Stan, după 7 luni, a divorțat. Lucru care mă face să cred că relațiile ei intime seamănă cu episoadele în care Liviu Vârciu era invitat la nea Mărin. Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie”, a spus concurentul, referindu-se la episodul violent din 2013, când artista a fost bătută de fostul ei iubit și impresar, Marcel Prodan.

La fel de deranjante au fost și poantele făcute la adresa lui Laurette și a Alinei Plugaru, în condițiile în care nu e un secret că cea din urmă a fost actriță de filme erotice…

„De Laurette ați mai auzit ceva? Acum un an se zicea că ar fi prostituată. E femeie în toată firea, măi, nu e adevărat. Ea chiar și-a deschis un salon nou de masaj. Bine, masaj ca ea practică și Alina Plugaru, numai că Alina e filmată„, a spus concurentul.

Și a continuat pe aceeași temă…

„Primul lucru pe care Antena 1 îl caută atunci când se filmează „Insula iubirii” este să fie lângă Ocean. De ce? Pentru ca ispitele să fie în fiecare seară alături de peștii lor”.

„Mă bucur că Antena 1 se gândește și la game-show-uri, că n-a mai avut de la Te pui cu blondele. Acum a apărut Prețul cel bun, unde oameni de rând trebuie să ghicească prețul diferitelor obiecte din sală. De obicei, se începe cu ghicitul a ceva ușor. De aceea, primul lucru, au expus-o pe Daniela Crudu”.

În concluzie, la final, Octavian Man a primit trei voturi negative.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter