Serena Williams, cu lenjeria la vedere pe străzile din New York. Jucătoarea de tenis are un look nou

Publicat pe

Serena Williams, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis la nivel internațional, a apărut recent în New York cu lenjeria la vedere. Toți s-au mirat de apariția sportivei, una foarte sexy, provocatoare!

Serena este cunoscută publicului larg datorită reușitelor ei din lumea tenisului. A cucerit trofee peste trofee, dar cel mai important pentru ea este micuța ei fetiță. Iată că acum, ea a reușit să impresioneze printr-un outfit îndrăzneț, cu lenjeria la vedere.

Sportiva a purtat o rochie albă, o pereche de pantofi cu toc înalt. Imediat cum a abătut vântul, rochia i s-a ridicat și…ups! Serena a fost surprinsă de către fotografi! Nu doar ținuta a atras atenția, ci și look-ul ei. Este blondă și are bucle lejere.

Priviți imaginile în galeria foto!

Serena Williams, cu lenjeria la vedere pe străzile din New York. Jucătoarea de tenis are un look nouSerena Williams, cu lenjeria la vedere pe străzile din New York. Jucătoarea de tenis are un look nou

Serena Williams topless, pentru o cauză nobilă

În luna conștientizării luptei pentru cancerul la sân, Serena Williams a apărut topless, într-un filmuleț în care explică importanța controlului periodic și a depistării precoce a acestei boli care, anual, omoară mii de femei.

Pe pagina ei de Instagram, Serena a înregistrat o versiune proprie a hitului ‘I Touch Myself’, semnat de The Divinyls, pentru a le reaminti femeilor să își examineze singure sânii periodic.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter