Serena Williams topless, pentru o cauză nobilă. Imagini video de excepție

Publicat pe

În luna conștientizării luptei pentru cancerul la sân, Serena Williams a apărut topless, într-un filmuleț în care explică importanța controlului periodic și a depistării precoce a acestei boli care, anual, omoară mii de femei.

Serena Williams topless, pentru o cauză nobilă. Imagini video de excepțieSerena Williams topless, pentru o cauză nobilă. Imagini video de excepție

Pe pagina ei de Instagram, Serena a înregistrat o versiune proprie a hitului 'I Touch Myself', semnat de The Divinyls, pentru a le reaminti femeilor să își examineze singure sânii periodic.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

'Da, asta (acest filmuleț – n.r.) m-a scos din zona mea de confort, dar am vrut să o fac pentru că este vorba despre o problemă care afectează  femeile din toată lumea, indiferent de culoarea pielii. Cheia este depistarea precoce – asta ajută la salvarea multor vieți. Sper că acest filmuleț le va aminti femeilor de asta', spune Serena Williams.

Filmulețul realizat de către celebra jucătoare de tenis face parte din proiectul 'I Touch Myself', creat în onoarea lui Chrissy Amphlett, cântăreață și artistă australiană, vocea trupei The Divinyls, care a murit în 2013 din cauza cancerului la sân.  Ea este cea care a lansat piesa devenită imediat hit și prin care le cerea femeilor din toată lumea să pună pe primul plan propria sănătate.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter